Escape46062276210
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
HiltonLondonBankside, Director - Rooms Hilton London Bankside, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. feb. 2019
Dear Escape46062276210,

Thank you for taking the time to write a review following your recent stay with us at the Hilton London Bankside.

I am thrilled to read that you thoroughly enjoyed your stay and our location and hotel facilities were to your convenience.

We are indeed very fortunate to have such a fantastic Breakfast available in our OXBO restaurant and our amazing swimming pool and I am so pleased that you enjoyed them.

We hope to welcome you back again soon.

Kind Regards,

Se flere hoteller i London
3 436
3 436
Anmeldt 15. november 2017

Vi hadde et veldig fint opphold på hotellet. Det ligger sentralt og i nærhet til offentlig transport. Vi valgte et oppgradert rom da en av oss er gravid og vi så behovet for å være litt mer på hotellet enn vi 'normalt' ville vært, dette var vi veldig fornøyd med. God frokost!

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Marie A
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Fint hotell med god beliggenhet! Raskt og enkelt å komme seg fra gatwick via London Blackfriars stasjonen. Fine rom, god frokost, og veldig gode drinker i baren. Anbefaler hotellet til alle som vil bo sentralt men rolig og moderne.

Dato for oppholdet: oktober 2017
2  Takk, Audis88
Anmeldt 23. august 2017

Hotellet lå fortreffelig til for shopping, teater etc. Fint område hvor det skjedde masse langs Themsen. Nydelig frokost med noe for enhver smak. Flott betjening. Fint rom med gode senger og flott bad. Bra internettdekning. Vi brukte ikke bassenget, men kjempefint at det finnes. Vi koste oss og anbefaler absolutt Hilton Bankside.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, 792maritj
Anmeldt 12. august 2017

Flott og lekkert hotell med moderne stil og helt topp service. Svært gode senger og rom. Vi ble møtt av vennlig og svært service innstilt betjening fra start til slutt. Utmerket frokost med flink kokk som lager din favoritt omelett. Hotellet ligger 2-3- minutter fra Tate Modern museet i et spennende flott sentralt strøk på Themsens sydside. Ca 5-6 minutt gange til nærmeste t-bane southwark.

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, 311jarlf
Anmeldt 22. april 2017 via mobile enheter

Hilton London Bankside er et flott og moderne hotell som kan anbefales. Stille og rolig beliggenhet, men veldig sentralt. Personalet er meget hyggelige. Rommet vi hadde var det romsligste vi noen gang har hatt i London. Frokosten er fantastisk. Hotellet er et trygt valg.

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, Foss2013