Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God biff”
Anmeldelse av Flat Iron Covent Garden

Flat Iron Covent Garden
Vurdert som nr. 329 av 23 956 Restauranter i London
Prisklasse: USD 10 - USD 25
Omgivelser: Covent Garden
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Covent Garden
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Stedet er veldig populært, du bør være det tidlig for å sikre deg bord. De reserverer ikke bord, men du kan legge igjen nr ditt, så sender de deg melding og holder bordet ditt i 10 min hvis det er fult. Stedet serverer kun biff. Du velger ditt kjøtt og kan velge mellom diverse tilbehør og sauser som siders. Biffen var god, men jeg syns kanskje stykkene var litt små. God øl og vin

Dato for besøk: januar 2019
Takk, arkivet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 386)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 3 386 anmeldelser

Anmeldt 1. juni 2018 via mobile enheter

Den beste biffen vi har hatt noen gang, med godt tilbehør, hyggelig betjening og fin atmosfære. Det ble fort kø utenfor, så anbefaler å bestille bord.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, AnnKarin87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2018 via mobile enheter

Veldig koselig sted! Vi fikk bord med en gang, menyen ble kjapt forklart av en hyggelig ung mann og drikke og mat kom kjapt på bordet. Veldig god mat, kjøttet smeltet på tungen! Størrelse på biffen stod ikke i menyen, så samboeren måtte bestille en til for å bli mett. Med unntak av en jente var servicen helt super. Deilig med is på huset på vei ut og gøy å kunne se inn på "slakteren" som skjærer opp kjøtt i eget rom! Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, 230jeanetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2018 via mobile enheter

Vi var to her en mandagskveld. Populært sted hvor vi måtte vente 15 min i baren på bord.

Rask og god service. Popcorn på bordet når vi satte oss. Topp stekt biff med forskjellige tilbehør man kunne bestille.

Hyggelig at alle gjester for en hjemmelaget og veldig god is i kjeks når man går, som takk for besøket.

Kan anbefales

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 993gustavs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2017 via mobile enheter

Biffen var veldig god. Tilbehøret likeså. Atmosfæren vår flott. Bra service. Ingen negative ting. Kjempe kjekt.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 414pettern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Flat Iron Covent Garden, så også på

 

Har du vært i Flat Iron Covent Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din