“Veldig bra”

ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 2 453 av 27 105 Restauranter i London
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: South Kensington
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste. God forrett, middag og dessert. Fullt lokale viser at folk trives. Flere nasjonaliteter tilstede

Takk, Gunleif

Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Spiste en helt grei pasta! Veldig fresh restaurant og kjempe bra service! De hadde veldig mye ulike retter på menyen. Kan anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Markur1991
Anmeldt 16. desember 2017 via mobile enheter

Sist gang jeg smakte en pizza som var like god som denne. Jo da satt jeg på en nydelig restaurant på toppen av Capri i Italia! 🙂 veldig hyggelige ansatte. Smilende og begjelpelige selv om det vsr veldig travelt. Ligger også rett på siden dagligvarebutikk. Veldig greit!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, rusdal
Anmeldt 13. juni 2017 via mobile enheter

Nydelig god Lasagne ,kanskje en av dei beste eg har smakt .Hyggelig betjening og maten kom raskt .Kommer garanter tilbake .

Dato for besøk: juni 2017
Takk, tovee774
Anmeldt 25. april 2017

Jeg bor like ved denne restauranten. Av og til er jeg innom for å ta et glass hvitvin og bare sitte der å se på det yrende folkelivet utenfor. Ligger like med undergrunnen Gloucester Road

Dato for besøk: april 2017
Takk, Leif Inge J

Reisende som så på ASK Italian, så også på

Har du vært i ASK Italian? Del dine erfaringer!