Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ønsker ikke noen som kommer alene”
Anmeldelse av Sake no Hana

Sake no Hana
Bestill bord
Bookatable
Vurdert som nr. 1 931 av 28 642 Restauranter i London
Prisklasse: USD 39 - USD 169
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Barscene
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservater
Omgivelser: St. James's
Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Hadde gledet meg til denne, men det viser seg at 99% av menyen ikke er tilgjengelig for noen som kommer alene. De står også 100% for denne policyen og sier det rett ut. Hvorfor de i de hele tatt aksepterer at noen booker et bord alene er et mysterium. Hater stedet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Tore_S123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vacation04604874231, Manager på Sake no Hana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 dager siden
Google-oversetting

Dear Tore,

Thank you for dining with us at Sake no Hana. We appreciate the feedback on our service standards. We take comments such as these very seriously, and you can rest assured they are being addressed.

Thank you, and we do hope to have the pleasure of welcoming you back.

Sincerely,

Anna Kuzmina
Maitre’D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (984)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 984 anmeldelser

Anmeldt 25. februar 2019

Høyt under taket og kul design, men veldig støyende. Maten smakte ok, men det ar små porsjoner og veldig dyrt. Vi var fire personer en fredagskveld, det var travelt men kelnerne var likevel greit tilstede.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Kjersti G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2017 via mobile enheter

God mat, veldig trendy! Bra bar! Litt dyre viner. Beliggenhet ved Buckingham Palace. Mulig med tilbud! Best med sushi!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, karolinet245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

Anbefaler dette stedet på det sterkeste. Har vært her en gang tidligere og bare måtte tilbake hit da vi nok en gang var i London. Vi startet med en drink i baren i påvente av at bordet skulle bli klart. Hyggelig stemning, og diskré service. Bordet var klart akkurat til tiden, og måltiden ble innledet med varme kluter til å vaske hendene. En liten sjarmerende detalj. Vi valgte å bestille signaturmenyen med 7 retter, som var helt enestående. Underveis i måltidet opplevde vi en service som går utenpå veldig mye annet vi har opplevd! Oppmerksom, diskré og behagelig. Meget bra! Priser litt på den høye skalaen, men absolutt verdt det. Dette er et veldig populært sted, må bestilles i godt tid.

Dato for besøk: juni 2016
3  Takk, NinaES2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2015

Hel aften for 6 personer . Ble tatt godt vare på fra vi gikk inn døren til kvelden var over . Meget god mat og bra utvalg for enhver smak. Restauranten vi seg selv er vært en tur da den er veldig fin.

Dato for besøk: februar 2015
Takk, Trstrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sake no Hana, så også på

 

Har du vært i Sake no Hana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din