Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Thermae Bath Spa på
Anmeldt 19. april 2022 via mobile enheter

Nydelig og veldig flott plass hvor kroppen og beina kan gå hvile etter lange gåturer i Bath. Profesjonell personal, god service.! Fikk låne sandaler, badekåpe og håndkle. Greit å finne frem i garderobe og de forskjellige bassengene!

Dato for opplevelse: april 2022
Takk, 318elisabethh
ThermaeB, General Manager på Thermae Bath Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2022

Thank you for your positive feedback. It’s great to hear that you enjoyed your visit to Thermae Bath Spa.

Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Vårt besøk var på en varm dag i juli og det var helt nydelig etter en dag med sightseeing og shopping. Fin utsikt fra bassenget på taket til åssidene og byen. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 123paa-tur
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Dette stod virkelig ikke i forhold til prisen. Har du vært i utebasseng og badstue før - dropp dette. Bruk pengene på noe annet i Bath.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, 624einari
Anmeldt 7. august 2019

Brukte noen timer i Thermae Bath Spa. Skikkelig luksus, bassenget på taket som et høydepunkt. Mange forskjellige bad og saunaer. Skikkelig luksus. Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Bernt-Ivar
Anmeldt 11. desember 2018

Vi var i Bath første gang i Mars 2017, og vi besøkte det berømte badet. Å ligge i bassenget på toppen under stjernehimmelen kan absolutt anbefales. Det var en del av attraksjonene som var stangt da vi var der, men helhetsinntrykket var meget godt uansett.
Det føltes rent og skikkelig, og betjeningen var blide og hjelpsomme.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Tom R