Et must når du er i Bath. Takbassenget er en vinner og også etasjen under med badstuer etc. Bassenget i nederste etasje er som alle andre basseng, så ikke bruk tiden der. To timer er minimum - nydelig opplevelse.
Thank you for your positive feedback. We are glad that you enjoyed your visit.
Nydelig og veldig flott plass hvor kroppen og beina kan gå hvile etter lange gåturer i Bath. Profesjonell personal, god service.! Fikk låne sandaler, badekåpe og håndkle. Greit å finne frem i garderobe og de forskjellige bassengene!
Thank you for your positive feedback. It’s great to hear that you enjoyed your visit to Thermae Bath Spa.
Vårt besøk var på en varm dag i juli og det var helt nydelig etter en dag med sightseeing og shopping. Fin utsikt fra bassenget på taket til åssidene og byen. Anbefales.
Dette stod virkelig ikke i forhold til prisen. Har du vært i utebasseng og badstue før - dropp dette. Bruk pengene på noe annet i Bath.
Brukte noen timer i Thermae Bath Spa. Skikkelig luksus, bassenget på taket som et høydepunkt. Mange forskjellige bad og saunaer. Skikkelig luksus. Anbefales
Vi var i Bath første gang i Mars 2017, og vi besøkte det berømte badet. Å ligge i bassenget på toppen under stjernehimmelen kan absolutt anbefales. Det var en del av attraksjonene som var stangt da vi var der, men helhetsinntrykket var meget godt uansett.
Det føltes rent og skikkelig, og betjeningen var blide og hjelpsomme.