Vi ankom hotellet klokka 12 på natta. Det var bestilt junior suite, vi var tre personer, men ekstraseng var ikke oppredd. Vi måtte da si ifra i resepsjon, og de ansatte gjorde så godt de kunne for å finne ekstra sengetøy å få redd opp sengen. Men, det tok lang tid, og det ble veldig sent før vi fikk lagt oss. Og vi synes det hele var svært unødvendig siden det var bestilt til tre personer.
Ekstrasengen var en kjempehard, velbrukt sovesofa. Den hadde blitt betraktelig bedre med en overmadrass, men det manglet altså.
Å betale ekstra for en junior suite er bare helt tullete å gjøre, det er ikke verdt pengene i det hele tatt!
Reisefølget vår hadde et dobbeltrom, det var finere, og hadde mye finere utsikt enn vår junior suite som kostet mye mer enn et dobbeltrom. At det står at det er kaffe og kjeks/sjokolade på rommet er en vits.Vi fikk en stk kjeks og to porsjoner pulverkaffe per dag, og vi var tre personer. Sjampo og såpe også kun til en person.
Rommet var slitt og mørkt.
Beliggenheten til hotellet er helt super, ihvertfall hvis dere skal på fotballkamp på St.James Park.
Resepsjonisten som jobbet om natten da vi dro var utrolig hyggelig og serviceinnstilt.
Mer
- Se hotelltilbud