Har akkurat kommet hjem etter en helg i Birmingham, på Macdonald Burlington. Grei innsjekk, faktisk allerede kl 11, så det var et godt førsteinntrykk. Men det stoppet der. Da vi kom på rommet viste det seg at det var et enkeltrom vi hadde fått, men regnet med at det var en misforståelse, og tok derfor kontakt med resepsjonen for å få et dobbeltrom som bestilt. Men neida, det var i følge resepsjonisten riktig at det var et enkeltrom, men de brukte det som dobbeltrom når hotellet var fullt! Rommet var utstyrt med en seng str 1,20 m, og hadde heller ikke håndklær, glass etc for mer enn en person. Dette ble ordnet først etter tredje gangs purring, dvs ikke toalettartikler. De fikk vi ikke mer enn til en person. Etter å ha konstatert at vi måtte ta til takke med dette rommet prøvde vi å finne et annet hotell, men alt i byen var fullbooket, så da måtte vi bli på hotellet. Det ble ikke mye søvn den helga..... Som plaster på såret skulle vi få frokost på hotellet, noe som kostet 175,- p.p/natt, men det var også en lite oppløftende opplevelse. Lite utvalg, stort sett tomme fat og tomt for glass. Søndag valgte vi heller å spise på en nærliggende kafe, mye hyggeligere og mye bedre mat for en brøkdel av prisen. (Å spise ute i Birmingham er for øvrig svært billig!) Hotellet er egentlig et flott hotell, med en eksepsjonelt sentral beliggenhet, men å putte 2 godt voksne mennesker i en 1,20-seng,kalle det helt vanlig, og i tillegg kalle seg for et 4- stjerners hotell er for dårlig!