Herrrrlig, men kaldt.

Katedralen

Anmeldt 20. januar 2018
759steinarj
Odda, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Leeds
Anmeldt 9. april 2018 via mobile enheter

En utrolig effektiv stadium med fantastisk stemning. Vi var der på vinteren, da anbefaler jeg å ta med sitteunderlag og pledd, for det blir kaldt. Passer for alle aldre, og fotballkamp er et must.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Jannecke J
Anmeldt 20. januar 2018 via mobile enheter

Selve mekka for en svoren Leeds-supporter. Et trøkk på kampene man ikke finner mange andre steder i England, ei heller i mange andre land! Et lurveleven av en annen verden! Love it! Marching on together!

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, 759steinarj
Anmeldt 9. april 2017 via mobile enheter

Veldig bra opplegg på transport til og fra kamp. En kjempe fin supportere butikk. Mange og bra burgerbiler langs stadioen. Helt greie fasiliteter inne på stadioen. Og en veldig god lyd på stadioen.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Espen S
Anmeldt 10. desember 2015

Ingen tvil, dette er verdens beste plass, er ikke veldig mye luksus, men har liv. Alle må se Leeds live en gang i livet, sånn er det bare.

Dato for opplevelse: mai 2015
1  Takk, AST1962
Anmeldt 10. juni 2014

Som alltid god stemning før, under og etter kamp. Selv om resultatet ikke var mye å rope hurra for så er det alltid kjekt å komme til en stadion av den "gamle" sorten.

Dato for opplevelse: mai 2014
Takk, superollan