Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Over 500 whiskyslag!”
Anmeldelse av The Grill

The Grill
Vurdert som nr. 63 av 739 Restauranter i Aberdeen
Kjøkken: Skotsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 13. desember 2018

The Grill er en flott, litt gammeldags pub som absolutt kan anbefales. Har besøkt den et par ganger og det er en behagelig opplevelse. De har en enorm kunnskap om whisky, og de tar seg tid til en prat.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, bjo_roar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (210)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 210 anmeldelser

Anmeldt 6. februar 2017 via mobile enheter

Besøkte den med noen venner og de hadde et fantastisk utvalg av whiskey, burde besøkes hvis man er i Aberdeen for å smake litt whiskey.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, royg783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
a4gw, Owner på The Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2017
Google-oversetting

Thank you

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2016 via mobile enheter

Har vært innom flere ganger på vårt besøk i Aberdeen Hyggelig personal, følte oss velkomne. + for lokalet, brun pub og ikke musikk, god pause fra storbylydene Mange forskjellige ølsorter og whisky typer. Rent og pent

Dato for besøk: august 2016
Takk, ElisabethHelgelandH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2016

Typisk skotsk, brun pub. Vi prøvde whiskysmaking, og fikk fire smaksprøver hver. De falt i smak hos mange. De besøkene er litt eldre, og vi kom i prat med en stamkunde som har besøkt puben i 20 år. Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: april 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Marie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
a4gw, Owner på The Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2016
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write a review and for your kind words.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2016

Besøker dette sted hver gang jeg er i Aberdeen, en autentisk pub som har 500 sorter Whisky og et stort antall øl.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, see120458
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
a4gw, Owner på The Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2016
Google-oversetting

We can't ask for more!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Grill, så også på

Aberdeen, Aberdeenshire
Aberdeen, Aberdeenshire
 
Aberdeen, Aberdeenshire
Aberdeen, Aberdeenshire
 

Har du vært i The Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.