Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke noe særlig”
Anmeldelse av Frankie & Benny's

Frankie & Benny's
Bestill bord
Bookatable
Vurdert som nr. 506 av 843 Restauranter i Aberdeen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe venner her og spiste og bestilte alt i fra pizza og burger til pasta. Ingen var vel noe særlig fornøyd. Restauranten hadde et fint lokale med preg av amerikansk diner. Men maten var smakløs og ikke noe å skryte av. Servicen var grei, men hadde valgt et annet sted å spise om en ønsker en god matopplevelse.

Dato for besøk: september 2019
Takk, krefsnes19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (282)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 282 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 8 personer, fikk sitte ved to bord. Maten syntes vi alle var grei men ikke noe mer. Dyrt i forhold til hva en fikk var det også. Jeg betalte ca 30kr ekstra, for å få ekstra chili på min pizza.

Høyt støynivå.

Helt greit, men ikke noe mer.

Dato for besøk: november 2018
Takk, elskereise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Stor amerikansk *dinner* på kjøpesenteret. Ok utvalg av retter og tilbud på 2 til 3 retter. Bestilte burger og salat. maten var heller skuffende burger var veldig tørr og brødet var gammelt. Salaten var god og masse bacon og kylling. Ok service og god shakes derimot.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 785evav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2017

Det finnes en rekke restauranter i andre etasje i Union Square. Denne jevnt over middels. Maten grei men ikke mer. Plus for pizza Magarita, den var perfekt. Vil nok forsøke noen av de andre stedene neste gang. Tror det er rund 15 forskjellige restauranter på dette stedet.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 347kjellg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2015

Var der på en lørdags ettermiddag,mye folk,satt over en halv time før jeg fikk bestille.
Maten var ok,og selve plassen var grei. Men det gikk nok litt fort i svingene,når det ble mye folk.
Det som var best var nok musikken,skikkelig 50/60 talls musikk!

Dato for besøk: september 2015
Takk, audun r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Frankie & Benny's, så også på

Aberdeen, Aberdeenshire
Aberdeen, Aberdeenshire
 
Aberdeen, Aberdeenshire
Aberdeen, Aberdeenshire
 
Aberdeen, Aberdeenshire
 

Har du vært i Frankie & Benny's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din