Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En gourmet opplevelse!”

Castle Terrace Restaurant
Vurdert som nr. 58 av 2 960 Restauranter i Edinburgh
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Skotsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Reservater
Omgivelser: Old Town
Anmeldt 8. november 2017

En fantastisk middag som svarte til forventningene! Vi har besøkt Castle Terrace en gang tidligere og ville gjenta besøket. Denne gangen gikk vi for a la Carte menyen. En utsøkt opplevelse! Vi valgte både fra den faste menyen og menyen tilpasset årstidene, det var helt fantastisk mat. Vinene var utsøkt tilpasset maten. Vi fikk veldig god oppvartning og servicen var upåklagelig. En i følget har en intoleranse og menyen ble effektivt tilpasset dette. Dette er verdt hver krone!

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MarianneL407
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 524)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 524 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2016

Utsøkt mat og ualminnelig god service. Ved valg av oster for eksempel får man ikke én vin til all type ost, men de anbefaler en vin PR OST!. Men - dette er en DYR opplevelse, men mange vil nok si at det kanskje er verdt det også. PS! Kle deg pent ;-).

Dato for besøk: september 2016
Takk, Monica E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2015

Fantastisk god mat i gamlebyen i Edinbourgh. Topp service, men servitørene kunne gjerne snakke litt saktere, så kanskje jeg hadde fått med meg hva vi spiste. Menyen fikk vi forøverig med oss når vi hadde spist.
Husk, at på dette stedet er det lurt å ikke spise opp all maten på alle rettene. Det var mye mat.
Anbefales. Det står at den har ei stjerne hos Michelin, og det holdt akkurat.

Dato for besøk: april 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
1  Takk, SteinHauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2014

Beste servicen jeg har fått noen gang. Nydelig mat og vi fikk masse små tasters mellom måltidene. Absolut verdt et besøk.

Dato for besøk: november 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Jorgen_73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2014

Veldig trange lokaler. Ikke spesielt god beliggenhet. Vi var to par og bestilte tasting meny. Vi booket fra Norge og fikk beskjed om at vi måtte møte presis klokken 18 og at de hadde ny bordsetting klokken 20.30.
Serveringen gikk på skinner og alle i lokalet (ca 10-15 små bord) fikk det samme, samtidig.
Maten var spesiell og god.

Dato for besøk: oktober 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
2  Takk, Torermittnavn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castle Terrace Restaurant, så også på

 
Edinburgh, Skottland
Edinburgh, Skottland
 

Har du vært i Castle Terrace Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din