Utrolig flott opplegg! Mulighet for audio-guide, samt guidet omvisning i slottsområdet. Flere gavebutikker og fint med whisky-store på området! Om en er i byen, bør en besøke slottet!
Slottet er en bra attraksjon med mye historie. Flott å se hva de klarte å bygge, og en fantastisk utsikt over Edinburgh..
Kjøpte billett på forhånd så entre gikk kjapt. Veldig flott slott, mye spennende historie, fint kapell, regalier, mye krigshistorie og rørende hundekirkegård. Bruk god tid, ta pauser og ha hode sko. Husk å nyte utsikten.
Vi gikk trappene opp til slottet, og det Royal Mile ett stykke ned igjen. En fin tur i seg selv. Vi hadde ikke forhåndsbestilt men det gikk likevel raskt nok i billettkø til å være en søndag. Ett fantastisk slott med mye historie. Var virkelig verdt turen.
Flott utsikt. Godt tilrettelagt med toaletter. Litt dårlig mat tilbud. Spennende for både store og små å ta en tur hit.
En severdighet en er nødt til å få med seg om man er i Edinburgh og har tid. Mye interessant å se på. Flott utsikt over byen. Litt stive priser.