Et must å få med seg. Handlegate og puber hånd i hånd. Flotte bygninger, statuer og kirker i skjønn forening. Litt folksomt, men man reiser ikke til Edinburgh uten å få med seg dette.
Verd eit besøk. Typisk turistgate med mange souvernir butikkar, puber og resturantar. I enden ligg også Edinburgh slott som byr på eit flott utsiktspunkt om ein ikkje ynskjer å kjøpe inngang til sjølve slottet.
Lang gate med butikker, puber og restauranter på begge sider. Prøv de trange smugene og utforsk bakgårdene. Ta en pause på en av de mange koselige pubene, sjekk ut julebutikken The Nutcracker, gå inn i en av ullbutikkene og ta turen innom St Giles katedralen. En avstikker til Cow street gir deg bakenden på en ku på veggen. Gå opp til Edinburgh Castle eller ned til Palace Holyrood.
Vi var der under festivalmåneden August. For et folkeliv, mye å se og oppleve. Vandret opp og ned gaten, og fikk stadig nye inntrykk. For nordmenn, Norges svar på Karl Johansgate x 3:)
Er hovedgate i byen. Mange steder å drikke og spise. Mye turister. Prøv de små trange smugene på siden, der finner man små hyggelige puber, barer og matsteder.
Vi koste oss i gaten og besøkte flere butikker og severdigheter. Koselig bebyggelse med flotte bygg med mye historie i veggene.