Kjekk guidet tour som foregar utendors i borgen.
Vil spesielt nevne guiden vår Niamh, som var veldig dyktig og fortalte borgens historie pa en informativ mate.
Kjekk guidet tour som foregar utendors i borgen.
Hadde en fin tur til Edinburgh castle.
Sonia var en fantastisk guide som hadde mye kunnskap og brukte humor i formidlingen. Hun var flink å samle gruppen og passet på at alle hørte det som ble fortalt. Vi fikk gode tips og råd om det som var og se når guiden var ferdig med sin del av turen. En tur verdt å ta.
Richard tok oss med på en heftig informativ tur på slottet . Vi fikk mykje historie og mange fakta om skotsk militær historie, og slottets forskjellig bygninger. Vel verdt et besøk 👍
Flott og interessant tur med engasjerte Richard 👍👍👍regnet fikk vi ikkje gjort noke med😂
Anbefales på sterkeste 👍👍👍
Guiden var superentusiastisk, og kunne mye artige funfacts! Han passet på alle sammen og tok hensyn. Tid etter turen til å vandre på egenhånd var perfekt.
Fin tur, morsom og dyktig guide😊 Kjempe fin utsikt på toppen, masse å sjå😊 Masse å ta bilde av😊 😊