Scotland City Tours - Somos Escocia
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Scotland City Tours - Somos Escocia på
Anmeldt 16. juli 2024

Hadde en fin tur til Edinburgh castle.
Sonia var en fantastisk guide som hadde mye kunnskap og brukte humor i formidlingen. Hun var flink å samle gruppen og passet på at alle hørte det som ble fortalt. Vi fikk gode tips og råd om det som var og se når guiden var ferdig med sin del av turen. En tur verdt å ta.

Dato for opplevelse: juli 2024
Takk, Bente-Lise N
Anmeldt 10. juli 2024 via mobile enheter

Richard tok oss med på en heftig informativ tur på slottet . Vi fikk mykje historie og mange fakta om skotsk militær historie, og slottets forskjellig bygninger. Vel verdt et besøk 👍

Takk, Heidi U
Anmeldt 10. juli 2024

Flott og interessant tur med engasjerte Richard 👍👍👍regnet fikk vi ikkje gjort noke med😂
Anbefales på sterkeste 👍👍👍

Dato for opplevelse: juli 2024
Takk, Gro Monika D
Anmeldt 4. oktober 2023 via mobile enheter

Guiden var superentusiastisk, og kunne mye artige funfacts! Han passet på alle sammen og tok hensyn. Tid etter turen til å vandre på egenhånd var perfekt.

Takk, Sherpa675824
Anmeldt 24. august 2023 via mobile enheter

Fin tur, morsom og dyktig guide😊 Kjempe fin utsikt på toppen, masse å sjå😊 Masse å ta bilde av😊 😊

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, sandraabcdefghi