Loch Ness og høylandet dagstur inkludert cruise fra Edinburgh
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Rabbie's på
Anmeldt 27. august 2018

Veldig bra - hyggelig betjening - god mat - rolig og bekvemt - kan anbefales - kanskje litt trangt mot gaten - men det var helt innafor

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, BjoernGjoelme
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Jeg og en venninne dro på 3-dagers tur til Isle of Skye med en helt super guide som het Iain. Med en komfortabel buss som rommet 16 pers ble vi skysset rundt på en effektiv der vi fikk sett masse uten å måtte stresse. Proft opplegg og vi ble veldig godt tatt vare på. Guiden Iain var både morsom og kunnskapsrik, og spilte diverse skotsk musikk for oss på turen. Vi bodde på en koselig b&b med god frokost og hyggelig betjening. Helt ypperlig! Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Siri G
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Jeg tok en femdagers tur til Mull, Iona og Skye hvor jeg var innom Staffa for å se på lundefuglene. Naturen var fantastisk, guiden var full av spennende historier og reisen med liten buss var utrolig behagelig! Den tredagers turen til Arran var faktisk enda bedre, og denne øya har en helt utrolig natur. Den er ekstremt undervurdert, og derfor var det stille og rolig, og få turister. Guiden, Graham, var helt fantastisk og han gjorde dette til en uforglemmelig tur! Jeg kommer definitivt tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Marie M
Anmeldt 3. juni 2017 via mobile enheter

Vi bestilte en tur til Hadrians Mur med Rabbie's fra Edinburgh og det var et godt valg. Vi hadde en fantastisk flink guide som het Sean. Han var kunnskapsrik, en god sjåfør og en fantastisk reiseleder. Veldig bra.
Han kunne svare på alle spørsmål og tok oss med på de mest fantastiske steder. Kunne ikke bli bedre.
Liten og behagelig buss, så det ble en fin gruppe på tur.
Kan anbefales!!!

Dato for opplevelse: mai 2017
1  Takk, Pensjonistferie
Anmeldt 13. februar 2017

Tok en 12 timers tur i minibuss med gruppe på 16 stk. Enkelt å finne fram til møtestedet, som var en flott cafè med godt utvalg av matvarer og drikke. Ble godt tatt i mot og registrert, før vi ble geleidet til vår buss. Steven, sjåfør og vert var super! Morsom og fortalte fengende historier på turen. Passelig mengde prat og ro. Passelig med stopp og vi fikk nok tid på hvert sted.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, 389cathy
Rabbie's, Public Relations Manager på Rabbie's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2017

Hi there Cathy,

Thank you very much for your great review. It means a lot to us that your Rabbie's experience was good and easy. An that you had a fun time with Steven on tour.

All the best,
Marisha