Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke mer enn greit nok”

Burgers and Beers Grillhouse
Vurdert som nr. 90 av 2 582 Restauranter i Edinburgh
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 30
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Old Town
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Vi var fire personer og prøvde burger of spare-ribs. Helt greit, men burgerbrødet var tørt og lite smak på ribbene. Grei service.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GilieB, Manager på Burgers and Beers Grillhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Hi RosslandR,

Thank you for the review, I hope to see you again when you are back in Edinburgh.

Thanks
Gillie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (3 590)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 3 593 anmeldelser

Anmeldt 16. februar 2017 via mobile enheter

dårlige greier

Harde burgere og tørre brød. Hyggelig personale og godt øl. Ikke noe å si på lokalene eller plassering.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, KonradE19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2016 via mobile enheter

Leste at dette stedet skulle ha de beste burgerne i Edinburgh. Kan ikke si meg helt enig.. Vi var 8 venner som spiste lunsj. Fire av oss fikk burgere som var tørre, nesten brent. Vi sa til og med under bestilling at de skulle være rå/medium.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, 548andk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2016 via mobile enheter

En fin og uformell plass med god mat. Godt utvalg i burgere og tilbehør. Plassen passer veldig bra for vennegjenger. Musikken kan bli litt høy der, men det passer inn i settingen. Her har man mulighet til å sitte ute, i baren eller i restaurantdelen lengst bak i lokalet. Anbefales!

Dato for besøk: september 2016
Takk, lilimbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2016 via mobile enheter

Spiste lunsj her, og bestilte burger og løkringer som var overraskende gode. Litt høy musikk, men det er en del av stilen der, så det trekker ikke noe særlig ned. Store porsjoner av hjemmelagd mat. Hyggelig og hjelpsomme servitører

Dato for besøk: september 2016
Takk, Mads_640
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Burgers and Beers Grillhouse, så også på

 

Har du vært i Burgers and Beers Grillhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.