SashaM
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 19. mai 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2019
Pioneer02826986219, Guest Relations ManagerRadisson Blu Hotel, Glasgow, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. mai 2019
Good Evening SashaMarusic,

Thank you for taking the time to leave such a positive review of our hotel.

It's great to hear that you liked our convenient location within Glasgow City Centre and that you had the chance to see some of our city whilst you were here for work.

I also noticed that you had went to our sister property Radisson Red to use their Sky Bar, and appreciate your loyalty to our brand. It is one of only few hotels in the city with a roof top bar for guests to enjoy panoramic views of Glasgow and is definetley worth a visit.

I'm glad to also read that you enjoyed our breakfast offering and our bedroom facilities.

Again thank you for leaving such a positive review. We very much hope to welcome you back to the Radisson Bu Hotel Glasgow in the near future.

Kind regards,
Ryan
  • Travelodge
0.6 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
0.7 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
0.1 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
0.8 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
0.6 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
0.2 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
Leonardo Hotel Glasgow Standard Double
0.3 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
  • Skyscanner.com
0.8 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
3.8 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
Exterior
  • Hilton Garden Inn
1.4 km fra Radisson Blu Hotel, Glasgow
Se flere hoteller i Glasgow
2 349
1 457
2 349
1 457
Anmeldt 3. april 2018

Det var blitt noen år siden sist gang jeg bodde på Radisson Blu i Glasgow og jeg var spent på å se om hotellet hadde holdt seg på samme høye nivå som ved tidligere besøk. Når jeg gikk ut av drosjen foran hotellet dukket det ikke opp noen bell boy som kunne bistå meg med mine tre store kofferter. Heller ikke når jeg var kommet innenfor dørene var det noen som ville bistå. Ikke noe godt førsteinntrykk og langt svakere enn slik det pleide å være.

I resepsjonen fant de raskt min bestilling, men de hadde mange spørsmål om både det ene og andre. Ville jeg ikke ha frokost, ville jeg ikke ha oppgradering, hadde jeg bodd der tidligere og så videre. Problemet var bare at noen siden mitt siste besøk hadde funnet ut at resepsjonen er et bra sted for å spille høy musikk. Det gjorde det vanskelig å få med seg hva en lavmælt resepsjonist forsøkte å formidle på en sterk skotsk aksent. Musikk i resepsjonen er en riktig dårlig ide.

For mitt tre dagers opphold fikk jeg tildelt et rom i andre etasje. Det var et rom innredet for funksjonshemmede, noe jeg absolutt ikke har behov for. Rommet var lite, det var ingen sittegruppe og lyset på badet ble betjent ved bruk av en snor. Det tok sin tid å finne ut av det. Rommet lå like over resepsjonen, så musikken fulgte meg gjennom hele oppholdet til sent på kveld. Enda en grunn til at musikk i resepsjonen er en veldig dårlig ide.

Det var greie arbeidsforhold på rommet og et velfungerende internett som var inkludert i prisen. Sengen var ok å sove i og med et godt sovehjerte greide jeg også å stenge musikken nedenfra ute.

Kjøleskapet på rommet var låst. Når jeg ringte One call service, fikk jeg vite at siden ingen hadde dratt kredittkortet mitt ved innsjekking, ville det forbli låst. Jeg hadde altså betalt flere tusen kroner på forskudd for hotellrommet, men kunne ikke få bruke kjøleskapet fordi det manglet et kredittkort som garanti. Jeg vet ikke om det går an å finne på en dummere ordning. One call service sørget imidlertid for at kjøleskapet ble låst opp allikevel.

Baderommet var greit nok, men vasken var full av sprekker som hadde vært der en stund. Temperaturregulatoren på rommet hang og slang. Sikkerhetslåsen på døren hadde vært ute av drift lenge. Det virker som om noen ikke ser noen grunn til å prioritere vedlikeholdet på dette hotellet nå.

Jeg spiste frokost der en gang under oppholdet. Frokosten har et greit utvalg og med sterkt fokus på varme retter. Utvalget av brødvarer er heller dårlig. Brødet må ha vært noen dager gammelt, men rundstykkene var greie nok. Problemet med frokosten var imidlertid at de mange ansatte nærmest plukket bestikket vekk mens jeg spiste. Jeg måtte hente både glass og tallerkener på nytt flere ganger fordi noen ryddet det vekk før jeg var ferdig. Det er greit at det ryddes, men dette er langt over streken.

Personalet jeg hadde kontakt med var alle vennlige og tjenestevillige.

Radisson Blu er et relativt dyrt hotell og da bør det forventes mye. Jeg er i tvil om dette hotellet blir mitt valg under neste besøk i Glasgow.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, perarnes2013
Anmeldt 13. november 2017

Dato for oppholdet: november 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Anmeldt 19. juli 2015

Overnattet to netter her, hyggelig personale. Rommene er romslige, med fine bad. Spiste frokost en morgen, og denne var god, selv om det var et noe høyt støynivå. Hotellet ligger sentralt til, med kort vei til sentralstasjonen og handlegaten.

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, tormods343
Victoriahowie, Assistant Director of Sales på Radisson Blu Hotel, Glasgow, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2015

Hi Mottott,
Thank you for posting your review following your recent stay with us, we are very grateful for all the feedback we receive and appreciate the time you have taken to recognise our hotel. We hope that we can welcome you back to The Radisson Blu Glasgow, in the future. Kind Regards, Victoria

Anmeldt 20. mai 2013

Bodde her 2 netter. Vi hadde booket et standardrom, men ble oppgradert til suite ved innsjekk. Hotellet er ikke topp i forhold til design, men det er rent og pent. Frokosten var jeg litt skuffet over, savner frisk frukt. Det som virkelig får dette hotellet til å skille seg ut er servicenivået! Her gjør de alt for deg! På suiten samlet vi venner til vin m.m. før en bytur...da kom de opp med ekstra stoler, glass m.m. Det er virkelig service! Jeg har bodd på mange radisson hoteller, og aldri vært misfornøyd med servicen. Kan anbefales :)

Dato for oppholdet: april 2013
Takk, mrJensen86
Anmeldt 28. april 2013

Radisson Blu Glasgow får man et virkelig godt førsteinntrykk av. Moderne bygning rett over gaten for Central Station. Stor flott lobby med barer og restaurant, samt en veldig imøtekommende team i resepsjonen som sørger for rask innsjekk. Om du trenger taxi bestiller resepsjonen dette raskt for deg. Ventet aldri mer enn 1 minutt på taxi.
Selv standardrommene er store og luftige med en stor dobbelseng. Om du vil ha litt mer komfort går du får businessrommene.
I tillegg er det et flott treningssenter, LA Fitness og relaxavdeling.

Wifi er gratis for gjestene.
Frokosten anbefales. Denne serveres i 1. etg i nærheten av resepsjonen. Man får tildelt bord, får servert varm drikke. Frokosten finner man i en velfyllt buffet, eller man kan velge noe fra frokostmenyen som du får servert ved bordet. En god start på dagen.

Radisson Blu er favoritten i Glasgow. Kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: april 2013
Takk, Frederick Andrè B