Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 412)
Filtrer anmeldelser
1 415 resultater
Vurdering fra reisende
811
464
98
22
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
811
464
98
22
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 415 anmeldelser
Anmeldt 18. juni 2018

Ble koselig tatt imot av blid betjening.
Fikk stort fint rom. God seng med masse puter. Fint bad med myke håndklær.
Vannkoker, the og kaffe.
Kunne ønsket litt mer utvalg til frokost, men var helt greit.
Perfekt beliggenhet!

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, bj_rgirenew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HolidayInnExp2016, Guest Relations Manager på Holiday Inn Express Dublin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2018
Google-oversetting

Dear Bjorg Irene W,

Thank you for reviewing your recent stay with us.

We appreciate you found our rooms Enjoyable and the property in your ideal central location.

Thank you for your kind words, and we look forward to welcoming you in the near future.

Kindest Regards
Jonathan McFeely Leggett
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2018

Hotellet ligger midt i sentrum, egentlig nært alt. Ulempen er at det til tider kan være endel bråk, be om rom mot bakgården - noe som også kan innebære bråk, da nabobar har bakgård og storskjerm her. Uansett, rene rom, hyggelig betjening men egentlig en elendig frokost. Du får minimalt av det en er vant med hjemmefra, men du overlever. Ikke grønnsaker, ingen kokte egg og ikke kjøttpålegg eller ost

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Oddbjørn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HolidayInnExp2016, Manager på Holiday Inn Express Dublin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2018
Google-oversetting

Dear Oddbjørn H

Thank you for your review on your recent stay with us.

I appreciate your positive mentioning of our central location, and the cleanliness standard of the hotel.

In light of your further comments, myself and the management team will acknowledge all feedback in order to improve our service and boast a higher amenity status to all potential guests.

Looking forward to welcoming you back in the near future!

Abdalla Ahmed

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2017 via mobile enheter

Fint nytt hotell i hovedgata i Dublin. Veldig sikkert med kortkoder på alle dører.
Vi fikk et stort og fint hjørnerom og så stille og rolig. Aircondition på rommet. Stort og fint bad også. Sengen var bra med flere puter.
Eneste negative var en dårlig frokost, men det var positivt at det var inkludert i prisen.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jorungram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HolidayInnExp2016, Manager på Holiday Inn Express Dublin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Vixeline,

Thanks very much for all your kind and indeed very informative comments about your recent stay, I am sure this will be very helpful for any future guests. We do hope to welcome you back again should you visit Ireland.

Kind regards,

Abdalla Ahmed
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2017

Alt er greit med dette hotellet bortsett fra en ting. Dem reserverer full pris og denne kanselleres ikke umiddelbart etter betaling. Dette resulterer i dobbelt trekk hvor full pris blir stående som gissel i 1 uke fra første dag! Dette er uholdbart. Vårt opphold kostet 7000, men 7000 ekstra ble satt som "gissel" Dette er mye penger og det skaper fort trøbbel for resten av reisen dersom man er avhengig av pengene!

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, tringstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HolidayInnExp2016, Manager på Holiday Inn Express Dublin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2017
Google-oversetting

Thank you for taking the time to tell us about your experience at Holiday Inn Express DUBLIN CITY CENTRE.
Please know that your feedback is extremely valuable to us. We use feedback, such as yours, to continuously make changes to our brand to improve the guest experience. We strive to improve training within our employees to allow them to give the best service possible to all our guests

Pre authorisation is taken on all bookings prior to arrival, not just at the Holiday Inn Express Dublin City Centre but at the majority of hotels in the country. Your bank may hold onto this for up to ten days if the pre authorisation is not released on departure. I understand this is very frustrating especially when you require that money during your trip.
The easiest way to release this pre authorisation is to pay with the same card on departure

We hope that you will give us the opportunity to serve you again in the future.
If I can be of assistance to you, please contact me directly.


Kind regards,

Darren Murray

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Det er et flott hotell med fine og store rom. Hoteller serverte også en god frokost til å være gratis. Hyggelig personale og det var raskt å sjekke inn og ut. Hotellet ligger veldig sentralt. Du kan gå til alt, ellers er det tilgang til buss rett utenfor døren. Vi anbefaler hotellet til venner!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 859fredrikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HolidayInnExp2016, General Manager på Holiday Inn Express Dublin City Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2017
Google-oversetting

Dear Fredrik M

Thank you for choosing Holiday Inn Express Dublin City Centre for your accommodation requirements on your visit to our lovely city. I am absolutely delighted that you had such an enjoyable stay and I particularly appreciate you mentioning the team, I'll be sure to pass on your feedback.

I hope we will have the pleasure of your company again very soon.

Kind regards,
Abdalla Ahmed
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser