Vi ble møtt av i resepsjonen av ei utrolig hyggelig dam som kunne fortelle av rommet vårt alt var klart (selv om det var 2 timer før normal innsjekk) og at vi hadde blitt oppgradert. Vi var 3 personer og ble innkvartert i en junior river suite med separat sover- og oppholdsrom, stort bad med deilige tjukke håndklær og morgenkåper, 2 stk tv'er, stort kjøleskap og kaffemaskin. Sengene var utrolig gode, og gardinene helt lystette. Personalet var utrolig imøtekommende og frokosten i Cleaver East fantastisk! Man kan velge mellom 5-6 retter og i tillegg finnes det brød, pålegg, youghurt, musli, frukt og litt søtt. Hele stedet er avslappende og rolig, med herlig bakgrunnsmusikk og ansatte som gjør alt for at du skal få en god start på dagen. Beliggenheten kan ikke bli bedre, like i enden av Temple bar, og 10 min og få til det meste. I tillegg er det en hyggelig bar på hotellet og nattklubben, The liqour rooms er virkelig noe helt for seg selv og utrolig kul. Her får du utrolig god valuta for pengene.
Det eneste negative må være at man kan se siste renovering er noen år unna og det trenger en oppgradering.
Gleder megg alt til å komme tilbake!Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 353 1 878 8099