Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lars R
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juni 2019
Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Daniel O, Customer Service ManagerClayton Hotel Burlington Road, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. sep. 2019
Dear Guest,

I would like to start by thanking you for the time spent on writing your review and most important is that we are truly sorry that there has been such a delay in response.
The Clayton Hotel Burlington Road team really appreciates all feedback from our guest stays with us.
Thank you again for posting your experiences.

Kind Regards
Daniel O’ Connor
Customer Service Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 876
  • Hotels.com
1.2 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 4 301
  • Hotels.com
1.5 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Restaurant
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 035
  • Hotels.com
1.7 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 708
  • Expedia.com
    kr 2 995
1.5 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior TL DCC
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 625
  • Booking.com
1.7 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 908
  • Booking.com
1.9 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 639
  • Expedia.com
    kr 3 853
2.4 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 471
  • Expedia.com
    kr 2 794
3.4 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 092
  • Hotels.com
3.0 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
kr 2 925
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.6 km fra Clayton Hotel Burlington Road
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Dublin
Anmeldelser (3 634)
Filtrer anmeldelser
3 634 resultater
Vurdering fra reisende
1 509
1 319
471
199
136
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 509
1 319
471
199
136
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 634 anmeldelser
Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Dublin og var med på guidet tur til Jameson og Teeling destilleri. Det var interessant å høre om produksjon av ulike whiskey typer med prøvesmaking til slutt. Hotellet var veldig bra, god frokost og middag, men lå litt lenger fra sentrum enn vi trodde. Det ble en del turer med taxi.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Bente F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Daniel O, Customer Service Manager på Clayton Hotel Burlington Road, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Hallo Bente F,

Ville bare sende en kort takk for oppholdet ditt og også for din nydelige anmeldelse du ga Clayton Hotel Burlington Road.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen snart igjen.

Vennlig hilsen
Daniel O 'Connor
Kundeservicesjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2018

Et flott hotell med sentral samt rolig beliggenhet. Taxi og busser rett utenfor hotellet.
Hyggelig og hjelpsomt personale. Hele hotellet bærer preg av å være nyrenovert, med nye og behagelige møbler overalt. God frokost med godt utvalg.
Rommene ble rengjort mens vi spiste frokost, og alt virket gjennomgående rent på hele hotellet.
Eneste minus for vår del var at sengene var litt harde. Dette blir vårt hotell også ved neste Dublinbesøk.

Romtips: Hotellet ligger i et rolig strøk, og det er tilgang på heis fra resepsjonen. Tror alle rom har rolig beliggenhet.
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, _benytro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Daniel O, Customer Service Manager på Clayton Hotel Burlington Road, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018

Kjære gjest,

Takk for den flotte anmeldelsen av hotellet vårt! Vi er glade for at du likte oppholdet ditt og håper å se deg igjen veldig snart.

Vennlig hilsen,
Daniel O 'Connor
Kundeservicesjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2017

Rommene er pene, og har alle faciliteter. Det er et bra bad, og sengene er store og bra. Litt mye støy fra housekeeping, da det er tilnærmet døgnkontinuerlig renhold. Altid noen i gangen. Ble sittende fast i heisen som følge av en teknisk feil. Ble reddet ut etter 20 minutter, med en liten "Beklager" regner med den heisen er ok nå. Frokosten er helt super. Den MÅ en bare prøve. knallbra. Relativt sentral i Dublin, Taxi rett utenfor, men du går til sentrum på ca 20 minutter. Rolig område. Supert trimrom med flott utsikt. Kommer gjerne igjen !

Romtips: Høyt opp i hotellet er lurt.
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, knutjakobl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
326doconnor, Customer Service Manager på Clayton Hotel Burlington Road, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2017

Kjære gjest,

Tusen takk for den gode anmeldelsen. Vi er glade for at du likte oppholdet ditt.
Vi gleder oss til å se deg igjen.

Med vennlig hilsen.
Daniel O' Connor
Customer Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2016

Vi ankom hotellet litt for tidlig for innsjekk, hadde tatt et tidlig fly så vi var slitne og sultne. Men dette fantastiske hotellet bød oss inn i sin vakre frokostsal til en helt nydelig frokost og galant service. Og slik var hotellet, behagelig, god mat og fine rom. Fitnessrommet var toppmoderne med helt nye apparater og her var det et bredt utvalg. Fitnessrommet hadde behagelig temperatur og en flott usikt over Dublin gjennom store vinduer.
Hotellet ble en oase for oss på dette oppholdet i Dublin. Vi var her for å se Bruce Springsteen i Croke Park. Hotellet ligger litt langt unna sentrum, er litt overpriset, men det kan være pga etterspørselen akkurat denne helgen. Uansett vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: mai 2016
2  Takk, Lisbeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DoubleTree B, Guest Relations Manager på Clayton Hotel Burlington Road, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2016
Google-oversetting

Kære gæst ,
Tak for at tage sig tid til at dele din mening om dit seneste ophold dig. Vi er taknemmelige for alle tilbagemeldinger fra gæster , da det giver os mulighed for at forbedre alle aspekter af vores hotel og give feedback til vores team .
Jeg håber, vi kan byde dig velkommen tilbage til hotellet i nær fremtid .
DoubleTree by Hilton Burlington Road Dublin

Hotel Contact Details
Main Telephone : +353 ( 0) 1 6185600
General Hotel Email: DUBBU_DT_HOTEL@hilton.com
Reservation Email: DTDublinHotel.Reservations@hilton.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2016 via mobile enheter

Greit hotell ca 30 min gåtur til temple bar distriktet. Går også direktebuss 46a og 145 rett ved hotellet. Og så er det taxi holdeplass rett utenfor området. Koselig stor bar og de fleste fasiliteter man trenger.

Eneste som trekker litt ned var at det hver kveld var flere 100 gjester oppkledd i full smoking og gallakjoler. De var overalt og fikk oss til å føle oss litt malplassert selv om de var på et eget arrangement.

Dato for oppholdet: mai 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, arnej429
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DoubleTree B, Guest Relations Manager på Clayton Hotel Burlington Road, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2016
Google-oversetting

Dear guest,

Many thanks for taking the time to share your review of your recent stay. We are grateful for all feedback from guests, as it gives us the opportunity to improve all aspects of our hotel and provide feedback to our team.

I hope we can welcome you back to the hotel in the near future.

Best regards,

DoubleTree by Hilton Burlington Road Dublin
Hotel Contact Details
Main Telephone : +353 ( 0) 1 6185600
General Hotel Email: DUBBU_DT_HOTEL@hilton.com
Reservation Email: DTDublinHotel.Reservations@hilton.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser