Kult sted, hyggelig personale og selvfølgelig turistfelle. Ikke det ekte Irland men greit å stoppe innom for en øl
Stappfullt og masete. Kun for en øl. Skal man spise er ikke dette stedet å gå. Helt klart stappet kun grunnet navnet.
Dette er selve Baren med stor "B" i Temple bar-området. Masse folk og stort innslag av turister svekker autentisiteten, men et sted du "må" gå innom for en øl (minst). Andre barer i nærheten har mer ekte stemning, men trivelig likevel. Ta det for det det er, så får du en god opplevelse.
Fantastisk pub🤩 Må bare oppleves om du besøker Dublin 🤩 Det var god musikk, fin stemning og flotte lokaler 🤩 Fikk oppleve et julepyntet lokale og tenning av julelys i oktober, og selv om det er tidlig var det en nydelig opplevelse 😀
En riktig Irlænds pub. Alltid fullt med folk, levande musikk og 3 ulike rom. Ett rom før røkere. De visar aktuell sport og der er Rugby som er mest populært nær vi var der. Det har en trivelig meny den den hann vi aldrig med att prøva. Alltid god stemning og trivelig personale.
Turistfelle? Ja, men verdt et besøk for å oppleve irsk kultur og musikk. Mye bra live musikk, høy stemning og mye moro!