Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 627)
Filtrer anmeldelser
2 627 resultater
Vurdering fra reisende
1 136
1 175
239
58
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 136
1 175
239
58
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 627 anmeldelser
Anmeldt 12. mars 2017

Hotellet ligger i utkanten av Temple Bar området, en kort spasertur til sentrum. Dette gjør at det er forholdsvis rolig om natten. Puben i kjelleren gjør at det blir et naturlig samlingssted for en vennegjeng. Rommene er praktiske og rene.

Romtips: Rom mot bakgården er mer stille
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jytter-54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manager_Harding, General Manager på Harding Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2017

Kjære Jytter-54,

Omregnet ved hjelp av Google Translate .

Takk for at du tok deg tid til å skrive en slik fin gjennomgang av Harding etter ditt siste besøk i Dublin.

Jeg er så glad for at du likte tidsbruk i Harding Hotel finne hotellet å være ideelt plassert, rommene rene og komfortable , de ansatte vennlige og hjelpsomme , og at stedet bar var en velkommen bonus!

Jeg håper at vi kan være i stand til å ønske deg velkommen tilbake til Harding i fremtiden og feelf Ree å kontakte hotellet direkte for å gjøre en bestilling.

Med beste ønsker,

Jonathan Hynes
Sjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2017

Flott hotell med en perfekt beliggenhet sentralt ved Christ Church Cathedral. Kort vei til det meste. Bra rom med gode senger. Flott pub i underetasjen og bra spise restaurant med god frokost.Hyggelig peronale.

Romtips: Rom mot Christ Churtch Cathedral medfører en del lyd fra klokkespillet til kirken hvis en er var mot støy.
Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, SigmundE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manager_Harding, General Manager på Harding Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2017

Kjære Sigmund E,

Omregnet ved hjelp av Google Translate .

Takk for at du tok deg tid til å skrive en flott anmeldelse av Hotel Harding etter ditt siste besøk i Dublin.

Jeg er veldig glad for å lese at du likte tidsbruk på hotellet for å finne de ansatte svært vennlige og hjelpsomme , rommene rene og komfortable , og stedet var praktisk og sentral beliggenhet.

Jeg håper du kan være i stand til å ønske deg velkommen tilbake til hotellet igjen i fremtiden, og ikke nøl med å kontakte hotellet for å forberede en reservasjon.

Vennlig hilsen,

Jonathan Hynes
sjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2016 via mobile enheter

Trivelig hotell med ypperlig beliggenhet og greit priset. Serviceinnstilt betjening, gode barer like ved og flybussen stopper bare noen få skritt unna. Rommene var ikke hypermoderne, men rene og helt greie. Jeg kommer nok til å bo her flere ganger :-)

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ståle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manager_Harding, General Manager på Harding Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2016

Kjære Ståle S,

Omregnet ved hjelp av Google Translate .

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av Harding Hotel etter ditt siste besøk i Dublin.

Jeg er så glad for å lese at du hadde en hyggelig opphold i Harding Hotel, og vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Ta gjerne cotnact hotellet direkte for å avtale eventuelle fremtidige bestillinger.

Med beste ønsker,

Jonathan Hynes
Leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2016 via mobile enheter

Trivelig hotell med personlig god service. Irsk vennlighet på sitt beste. Greie rom. Ypperlig beliggenhet med kort vei til flere attraksjoner og Tempel Bar. En av byens beste puber i kjelleren og frokost på Copper Ally Bistro. Hyggelige priser.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manager_Harding, General Manager på Harding Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2016

Kjære Henning H,

Omregnet ved hjelp av Google Translate .

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av Harding Hotel Etter din siste besøk i Dublin.

Jeg er glad for at du har hatt en hyggelig tid i Harding finne hotellpersonalet å være så vennlig, baren og restauranten til å ofre deilig mat og gode drinker, dvs rommene var rene og komfortable med at hotellet er i en fantastisk beliggenhet .

Forhåpentligvis vil vi få sjansen til å ønske deg velkommen tilbake igjen og ta gjerne kontakt med hotellet for de beste tilbud for å arrangere en bestilling.

Med vennlig hilsen,

Jonathan Hynes
manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2015

Dette var mitt andre opphold på dette hotellet. Hotellet ligger sentralt til i Dublin, med kort avstand til det meste. Hotellet har en hyggelig og hjelpsom betjening. Og en koselig PUB/BAR med live musikk hver dag.

Rommet vi hadde på denne turen var rom nr 501. Her bodde vi i 4 netter. Dette var et stort og fint rom, med en stor og god seng.Det eneste negative var kanskje at badet på rommet begynner å bli ganske slitt. Noe man merket ved at enkelte fliser på gulvet var løse. Og at det det var dårlig med vann i dusjen ( dårlig trykk og det tok lang tid før mann fikk varmt vann)

En annen ting mann bør merke seg vet dette hotellet er at det er ganske lytt mellom noen av rommene. Så man kan fint høre samtaler fra andre rom mye lengre ned i gangen..

Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, lanool
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manager_Harding, General Manager på Harding Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2015

Kjære Ianool,

Omregnet ved hjelp av Google Translate.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av Harding Hotel.

Det er flott at du nå har valgt Harding for andre gang, og vi håper å holde ønske deg velkommen tilbake til hotellet bør du gå tilbake til Dublin.

Ta gjerne kontakt med hotellet direkte for å avtale en bestilling når du har tenkt å gå tilbake til Dublin, og vi vil arrangere en bestilling via e-post eller telefon.

Med vennlig hilsen,

Jonathan Hynes
Leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser