Denne turen ble gøy og innholdsrik pga en fantastisk artig sjåfør sjåføren brukte egen opplevelser og sang for full hals.
Hi, Thanks a million for your review - delighted that you enjoyed your tour. Best Regards, DoDublin Tours
Busstur rundt i Dublin i finvær er flott når vi kjører i åpen buss. Guidingen handlet mye om religion og vi gikk lei av å sitte på fordi fremdriften var i tregeste laget.
Anbefales !! Sjåførene gjorde dette til en artig rundtur i byen , ikke opplevd maken 👍🏻😊vi var 6 venner på tur og gikk av og på der vi ønsket , fikk sett mye !
Runden tok vel to timer i formiddagstrafikk. God og informativ guiding både pr lydbånd og sjåførenes egne kommentarer. Anbefales!
2,5 times rundtur i Dublin. Bussjåfører som burde hatt karriere som stand-up comedians. Vitset og sang.
Vi har tatt denne type buss mange ganger tidligere, i andre storbyer i Europa. Men aldri har vi hatt så god guiding! Sjåføren guidet live hele veien, med stor entusiasme, morsomme historier, og til og med sang. Meget bra, anbefales!!