Ewe og Joe gjorde turen til en fin og opplevelsesrik tur. Flott og dramatisk natur på vestsiden av øya. Komfortabel buss.
Kjekk tur i fantastiske Irland. Flott tur i Kilkenny og guidet tur med kunnskapsrik og engasjert guide. Glendaloughvar fin selv i regnvær.
Fantastisk utsikt på cliffs of mohare, vi var meget heldig med været. Vær klar for vind, uansett værforhold. Veldig koselig i Galway, men kunne gjerne tenkt meg bedre tid der. Shout out til sjåfør John og guide Kevin for en god dag med mye latter og mye ny fakta! Vikingene skal la dere leve for nå
Mange tak! Hilsner fra Irland!
Veldig bra guide Elisa, og sjåfør Aron. Fantastisk natur, og flott guiding hele veien. Både Cliffs of Moher og Galway var en opplevelse.
Fin tur. Passelig med stopp og pauser på turen. Fint å oppleve Irland på den måten. Flink guide. Cliff of Moher er en opplevelse å se når man besøker Irland.
Guiden pratet non-stop fra start til skutt, og vilumet var forferdelig høyt. Jeg hadde både ørepropper og noice-cancelling-headset men hørte likevel godt hva hun sa, så umulig å hvile litt imellom slagene.. Mye fint å se da, og dyktig sjåfør! Glad vi tok turen!
Hello
Feedback noted and agreed. Sometimes less is more.
Regards
John