Vi arrangerte en to dager konferanse i forbindelse med Offshore Wind for Irland. Som konferansesenter benyttet vi hotel Clayton Ballsbidge. Hotellet ligger rimelig sentralt til sentrum av Dublin. Skal en på pub eller spisested utenom hotellet, må man beregne taxi. Som konferansesenter er hotellet gjennomsnitt. Lokalet vi benyttet lå i kjelleren, og var ikke særlig egnet for et antall på 70-80 delegater som vi var. Det var ikke audio utstyr (så vidt jeg kunne registrere). Konferanseservicen var ikke det helt store (eks. dårlig kvalitet på kaffe, samt alt for lite – gikk tom). Betjeningen fulgte ikke opp slik som er forventet av et konferanse hotell. Ellers var lunchen vi ble servert bra. Det samme var frokosten (engelsk standard). Vi oppdaget ikke før siste dag at det gikk an å bestille dersom en ønsket noe spesielt – til eksempel stekt egg i stedet for overkokt. Rommene var bra. Seng og klima anlegg like ens. Service på hotellet var også ok (bortsett fra konferanseservicen). Ville jeg bodd her dersom jeg var på privat weekend tur? Nei, det tror jeg ikke. Dersom vi skal benytte det som konferansesenter igjen, må fasiliteter og service vise et annet nivå enn det vi opplevde.Mer
1 133
1 145