Vi fikk en morsom og informativ omvisning av Sinead. Hun tok oss gjennom destilleriets historie, litt «praktisk» brennevinslære og en liten prøvesmaking. Lokalene er nyoppusset og vakre. Vel verdt et besøk.
En artig omvisning og informativ informasjon om historien bak produksjonen av Jameson Whiskey. Produksjonen er for en del år siden flyttet til andre lokaler, men i de gamle lokalene er det laget en veldig flott fremvisning. Veldig gode guider og smak av Whiskey fra Irland, Skottland og USA.
Har vært her før. Dette er både lærerikt og morsomt. Flinke og humoristiske guider. ..... Hva er forskjellen på Wisky og Wiskey...? En fin time på lørdag formiddag... Book tid i forkant. Folksomt på lørdag formiddag
Fin tur som kan anbefales på det varmeste. En blir tatt med inn i historien og prosessene på en spennende måte, og en får til slutt en innføring i hvordan en skal smake/drikke whiskey. Vår guide, Brian, gav en fantastisk omvisning!
Fantastisk bra omvisning av en proff guide. Fikk høre historien om Jameson, hvordan det blir laget(hele prosessen), smake på whiskey. Minnerik opplevelse
Dette er en "skjult perle"! Fra utsiden ser det ikke ut som man kan forvente så mye. Men vi ble fantastisk overasket! Men nå går inn døren blir man slått av et fantastisk flott lokale med god stemning og utrolig hyggelig betjening. Vi valgte å ta en guidet tur, noe som virkelig bør oppleves. Vår guide 'cullum' (?) Var utrolig hyggelig ung gutt som virkelig fikk samlet oss som en gruppe. Han gjorde turen veldig morsom og lærerik. Man føler på stoltheten ham har for sin arbeidsplass. Vi tok flere drinker og var her i noen timer før vi reiste. Min mann tok også å tappet sin egen flaske med jameson, noe som var veldig morsomt. Vil virkelig anbefale dette stedet!