Vi hadde en veldig interessant og lærerik opplevelse på museet, med en veldig engasjerende og god guide i Fionn! Anbefales virkelig!
Museet er lite, men fullt av spennende historier og detaljer som Fionn presenterte på et meget god vis.
Fionn vil bli glad for å høre dine gode ord, takk!
Veldig bra museum med guide. Turen varte rundt 30-minutter, og var full av funfacts og historie. Absolutt anbefalt for et effektiv og spennende møte med irsk historie.
Et besøk på The Little Museum gir en innføring i Dublins historie på en rask, morsom og informativ måte.
Det her museet ligger bredvid St Stephens Park. Då vi gikk i parken fann vi ut at vi skulle til museet og. Vi fikk en guide som hette June. Hun var trivelig og flink. Då jeg er dårlig på Irlænds mistorie så var det bra. Vi fikk påfyll av historie fra Irland og Dublin. Museet holds i ett veldig vakkert hus der det har bott en rik familie. Ett eget rum med U 2. Bra musikk og massor med informasjon om bandet.
En rask innføring i Dublin/ Irlands historie på en humoristisk og informativ måte. Det ble snakket litt fort, så for oss ikke engelskspråklige ble det noen ganger litt vanskelig å forstå.
Dro dit grunnet U2, ble utrolig skuffet da museumet inneholdt helt andre ting, og bare ett av rommene inneholdt bilder av U2. Guiden var flink og kunnskapsrik men fortalte ingenting om u2. Bortkastet tid.