Dublin Pass med hopp-på-hopp-av-tur og adgang til over 30 attraksjoner
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve The Little Museum of Dublin på
Anmeldt 18. januar 2022 via mobile enheter

Veldig bra museum med guide. Turen varte rundt 30-minutter, og var full av funfacts og historie. Absolutt anbefalt for et effektiv og spennende møte med irsk historie.

Dato for opplevelse: januar 2022
Takk, Amalie09
Anmeldt 7. november 2019

Et besøk på The Little Museum gir en innføring i Dublins historie på en rask, morsom og informativ måte.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, Jan Morten A
Anmeldt 20. oktober 2019

Det her museet ligger bredvid St Stephens Park. Då vi gikk i parken fann vi ut at vi skulle til museet og. Vi fikk en guide som hette June. Hun var trivelig og flink. Då jeg er dårlig på Irlænds mistorie så var det bra. Vi fikk påfyll av historie fra Irland og Dublin. Museet holds i ett veldig vakkert hus der det har bott en rik familie. Ett eget rum med U 2. Bra musikk og massor med informasjon om bandet.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, Eva S
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

En rask innføring i Dublin/ Irlands historie på en humoristisk og informativ måte. Det ble snakket litt fort, så for oss ikke engelskspråklige ble det noen ganger litt vanskelig å forstå.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, OdBjB
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Dro dit grunnet U2, ble utrolig skuffet da museumet inneholdt helt andre ting, og bare ett av rommene inneholdt bilder av U2. Guiden var flink og kunnskapsrik men fortalte ingenting om u2. Bortkastet tid.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, morteng985