Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 338
Vis tilbud
Expedia.com
USD 338
Vis tilbud
Vio.com
USD 310
Vis tilbud
Hotels.comUSD 338
PricelineUSD 338
AlgotelsUSD 354
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 988)
Filtrer anmeldelser
2 988 resultater
Vurdering fra reisende
1 856
867
152
68
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 856
867
152
68
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 988 anmeldelser
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Hotellet er moderne, men hyggelig.
Store og godt utstyrte rom. Fint bad med dusj og badekar. Behagelig sofa på rommet.
Hyggelig og behjelpelig betjening.
Bra frokost med godt utvalg av kvalitets mat.
Bodde på et rom mot en rolig bakgate hvor vinduet kunne åpnes for lufting.
Bruker gjerne dette hotellet dersom jeg kommer tilbake på privat reise.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, GEM_reiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Adam_Royal, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2018
Google-oversetting

Dear GEM_reiser,

Thank you for taking the time to share your review.

I am pleased to hear that you had an enjoyable experience at the hotel.
I am glad you enjoyed the wide variety of food on offer at our Super Breakfast.

We look forward to seeing you again.

Warm regards, Conor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Fint hotell som lå nært i forhold sentrum. Fine, stille og rene rom, med gode senger og grei størrelse på rommet.Både dusj og badekar på badet. Frokosten var god, med et bra utvalg. Benytter meg gjerne av dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, FrkRose
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Adam_Royal, Sales & Marketing Executive på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2018
Google-oversetting

Dear valued guest,

Thank you for choosing to stay with us during your recent trip to Dublin. We are delighted to hear you enjoyed your stay with us, here in the heart of Dublin city. Thank you for your feedback regarding our facilities and Super Breakfast.

We look forward to welcoming you back again soon.

Warm regards,
Hannah Cunningham, Sales & Marketing Executive.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2017 via mobile enheter

Bestilt to netter. Spesialbestilt for 3 stykker på rommet til den nette pris av 9000,-, og det på helg. Ankommer sent første kveld. Ingen ekstraseng på rommet. Etter mye om og men får vi et større rom. Lite fleksibelt personale.
Andre kveld. Byttet rom, ankom seint igjen. Ikke ekstraseng nå heller. Ikke nok håndduker heller. I tillegg arrogant og nedlatende personale.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Zzz2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Adam_Royal, Sales & Marketing Executive på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2017
Google-oversetting

Dear valued guest,

Thank you for choosing to stay with us during your recent trip to Dublin. We are sorry to hear of your experience with us and apologise for any inconvenience caused. We strive to deliver 100% Guest Satisfaction, so this is not what we like to hear. We hope you had the chance to discuss with our management on departure.

We hope to welcome you back next time you visit Dublin.

Warm regards,
Hannah Cunningham, Sales & Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2017 via mobile enheter

Hotell i særklasse. Betaler kr 9000,- for to netter, booket inn med trippelrom.
Ankommer og sjekker inn sen kveld, overrasket personale over at ikke tre personer skal dele en 150 seng, enda det er bekreftet med ekstra seng på rommet.
Det ordner seg etterhvert.
Natt to, vi har fått nytt rom. Kommer for å få rommet, også sen ankomst. Kun en dobbeltseng står klart til tre personer. Et frekt personale setter på plass en ekstraseng, og vi som gjester føler oss ille berørt.
Hadde vært fint å få opplyst på forhånd at de ikke kunne levere som bekreftet før ankomst.
Håndklær også kun for to personer så klart.

Føler meg lurt, i tillegg til en nedlatende behandling.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 441marits
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Adam_Royal, Sales & Marketing Executive på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2017
Google-oversetting

Dear valued guest,

Thank you for choosing to stay with us during your recent trip to Dublin. We are sorry to hear of your experience with us and apologise for any inconvenience caused. We strive to deliver 100% Guest Satisfaction, so this is not what we like to hear. We hope you had the chance to discuss with our management on departure.

We hope to welcome you back next time you visit Dublin.

Warm regards,
Hannah Cunningham, Sales & Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Hyggelig hotell i en rolig gate bare tre kvartal fra sentrum. Business rom pent og stort med Nespresso kaffe og sjokolade på puten. God frokost og service. Bra bar, dog i øvre prisklasse. Kort vei til alt!

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, 814sirib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Adam_Royal, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2017
Google-oversetting

Dear Siri B,

Thank you for leaving your nice review.

I am glad to hear that you enjoyed our Super Breakfast and liked our Business Class bedrooms with the little extra chocolate treat!

I am sorry to learn that, though our Sure Bar was good, you found it on the expensive side.

We look forward to welcoming you again soon.

Warmest regards,
Conor


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser