Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ZenHotels.comUSD 304
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 825)
Filtrer anmeldelser
2 825 resultater
Vurdering fra reisende
1 755
841
134
59
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 755
841
134
59
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 825 anmeldelser
Anmeldt 4. juni 2019

Irer er et festlig folkeferd, og da er det viktig å være noenlunde oppegående når man omgås dem. Men med trykkluftboring fra morgen til kveld og smellheite rom om natta, var den sosiale siden av mitt vesen heller skamklipt. For ikke å være for negativ må jeg legge til at frokosten, om enn spist i halvsøvne, var meget tilfredsstillende - tilberedt av en jovial amerikansk kokk.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
1  Takk, OnAir58440808097
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MDG_Royal, Front Office Service Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019
Google-oversetting

Dear OnAir58440808097,

Thank you for sharing your experience with us.

My sincerest apologies for the disturbances caused by the construction during your stay. We are aware of the recent early starting of construction on the site, and there has been ongoing negotiation of these timings between management and site foremen.

I am happy to hear you that you found the breakfast to be 'very satisfying' and I will be sure to share your kind words with our breakfast chef David.

Please feel free to contact me directly on matt.dongriot@radissonblu.com if you like to discuss this matter further.

We do hope you choose to stay again once the extensions are completed.

Best regards,

Matt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019

Rommet var rent og holdt en svært god standard. Overnattet 3 netter og opplevde at hotellet lå i et rolig området. 5 minutters gange til sentrum og severdigheter m.m. Kan anbefales. Betjeningen var behjelpelig med å gi oss en oversikt over hvor vi fant spisesteder og severdigheter.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Terje S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ConorRoyalDublin, Front Office Service Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2019
Google-oversetting

Dear Terje S,

Thank you for you review.

I am so pleased to hear that you found staff to be helpful and friendly, and that you had a great experience.

We look forward to seeing you again.

Warmest regards,
Conor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Dette var et fint hotell med god frokost. Hotellrommet og gangen var i mørke dystre farger men tror det gjelder generelt i Irland. Det var både stor dusj og badekar på rommet. Rommet var som en standard hotellrom. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, UnnTorill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MDG_Royal, Front Office Service Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2019
Google-oversetting

Dear UnnTorill,

Thank you for sharing your experience with us.

We are pleased to hear that you enjoyed the hotel and especially the breakfast.
Please let us know if there is anything else we can help you with.

We look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.

Kind regards,

Matt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Hotellet er moderne, men hyggelig.
Store og godt utstyrte rom. Fint bad med dusj og badekar. Behagelig sofa på rommet.
Hyggelig og behjelpelig betjening.
Bra frokost med godt utvalg av kvalitets mat.
Bodde på et rom mot en rolig bakgate hvor vinduet kunne åpnes for lufting.
Bruker gjerne dette hotellet dersom jeg kommer tilbake på privat reise.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, GEM_reiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Adam_Royal, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2018
Google-oversetting

Dear GEM_reiser,

Thank you for taking the time to share your review.

I am pleased to hear that you had an enjoyable experience at the hotel.
I am glad you enjoyed the wide variety of food on offer at our Super Breakfast.

We look forward to seeing you again.

Warm regards, Conor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Fint hotell som lå nært i forhold sentrum. Fine, stille og rene rom, med gode senger og grei størrelse på rommet.Både dusj og badekar på badet. Frokosten var god, med et bra utvalg. Benytter meg gjerne av dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, FrkRose
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Adam_Royal, Sales & Marketing Executive på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2018
Google-oversetting

Dear valued guest,

Thank you for choosing to stay with us during your recent trip to Dublin. We are delighted to hear you enjoyed your stay with us, here in the heart of Dublin city. Thank you for your feedback regarding our facilities and Super Breakfast.

We look forward to welcoming you back again soon.

Warm regards,
Hannah Cunningham, Sales & Marketing Executive.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser