Lagre

fra USD 23,84
fra USD 95,35
fra USD 95,35
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk guide og sjåfør. Morsom, interessant og lærerik opplevelse. Vil absolutt anbefale dette til en hver som besøker Irland for første gang

Takk, Stig I
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Vi kosa oss skikkelig i god buss, med en rolig og stødig sjåfør Matko og ein fantastisk morsom og kunnskapsrik guide Luke!

Takk, 574kjerstig
Anmeldt 7. mai 2022 via mobile enheter

En lang dag i buss, men med Dan som turguide og Stjepan bak rattet ble det en interessant og morsom tur! Mange flotte opplevelser med å se Cliffs of Moher, Galway +++ Dan var super hjelpsom og fortalte masse interessant om Irland og plassene vi besøkte/tingene vi så. Anbefales!

Takk, Frauwold
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Jeg hadde med meg to tenåringer og vi koste oss gjennom hele turen fra Dublin til Belfast og tilbake igjen. Attraksjonene var flotte og stoppene ved de forskjellige var akkurat passe lange. Ungdommene syns historiene til Daniel var morsomme og likte spesielt myten om hvordan giant's causeway ble til. Vi syns også at det var gøy at Daniel underholdt med sang og ukulele. Vi ble imponert over landskapet og Irlands historie. Andy er en skikkelig blid og hyggelig sjåfør. Han passet godt på oss alle og kjørte oss trygt fra sted til sted. Det er mange turoperatører som tilbyr lignende turer, jeg valgte Finn McCools Tours fordi det var mange positive tilbakemeldinger fra tidligere kunder og jeg angrer ikke på det. En tur med disse gutta anbefales!

1  Takk, Elisabeth A
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Veldig fin tur med en fin oppdatering på irsk og nordirsk historie fra en meget engasjert turguide i Irial og en trygg og god sjåfør i Peter. Kan anbefales.

Takk, Jarle K