Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakløst og tørt -tror neppe Jamie Oliver spiser sin egen mat”

Jamie Oliver's Diner Gatwick
Vurdert som nr. 220 av 271 Restauranter i Crawley
Prisklasse: USD 14 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig skuffet selv om flere av våre venner og familie hadde informert om at det var utrolig dårlig mat her.

Vi hadde en cheese burger og jamies indulge (something) burger. Begge burgerne var overstekte (smakløst og seige). Brødet var tørt og det manglet smak i ost og salt i bacon.

Søtpotet var soggy og ikke saltet og ikke nær hva de skal faktisk smake. Vi spiste dem ille opp

Sjokolade milkshaken var tynn og smakte mer melk enn is og ingen sjokoladesmak. Vi klaget på milkshaken og kelneren lager ny som var bedre men fremdeles langt i fra hva en skikkelig sjokolade milkshake skal smake.

Jamie Oliver burde føle seg flau! Tror ikke han spiser her selv.....

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kinty90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jamiesitalianr, Manager på Jamie Oliver's Diner Gatwick, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write your review on your recent visit. I am sorry to hear that you were disappointed with your meal, and have ensured that your feedback has been passed onto our General Manager, Our Head Chef and the rest of our management team. We would really like to investigate this further, so if you could please contact me at louise.baxter@jamiesitalian.com, quoting your screen name, then it would be greatly appreciated.

Many Thanks

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 155 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Manglet flere av frokost rettene. Satt og ventet for å bestille. Til slutt stoppet vi en som gikk forbi. Fikk ikke bestille da heller. De skulle sende bort en. Den personen kom aldri. Var bare å gå. Elendig service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 484tedb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jamiesitalianr, Manager på Jamie Oliver's Diner Gatwick, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write your review on your recent visit. I am sorry to hear that you were disappointed with your meal, and have ensured that your feedback has been passed onto our General Manager, Head Chef and the rest of our management team. We would really like to investigate this further, so if you could please contact me at louise.baxter@jamiesitalian.com, quoting your screen name, then it would be greatly appreciated.

Many Thanks

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Spiste en cheese burger med søtpotet fries og salat. Burgeren var utrolig tørr og smakløs. Blir ikke flere besøk her

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 549anneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jamie's Italian R, Manager på Jamie Oliver's Diner Gatwick, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write your review on your recent visit. I am sorry to hear that you were disappointed with your meal, and have ensured that your feedback has been passed onto our General Manager, and the rest of our management team. We would really like to investigate this further, so if you could please contact me at louise.baxter@jamiesitalian.com, quoting your screen name, then it would be greatly appreciated.

Many Thanks

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018

Vi gikk hit for å spise før vi skulle reise fra London, vi ønsket å finne et sted hvor de hadde godt utvalg og som samtidig var rimelig. Vi bestilte begge forskjellig burger, jeg bestilte kyllingburger (som var veldig god!) og søtpotetfries til. Samboeren min kjøpte en classic cheeseburger som han syntes var helt ok. Vi betalte til sammen rundt 26p for maten, noe som var helt innafor for en middag. Mye støy og travelhet, men det må man nesten forvente på en flyplass. Det så ut som de hadde veldig gode milkshakes, desverre fikk vi ikke testet denne gangen. Hyggelig servitør!

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lenaludvigsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jamie's Italian R, Manager på Jamie Oliver's Diner Gatwick, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2018
Google-oversetting

Thank you taking the time to write in your review following your recent dining experience with us. I am pleased to hear that you overall enjoyed your meal with us, but that you found it a bit too noisey, which I will ensure is passed onto our management team so they can ensure anything within our control is kept to 'normal' level. We do hope you come back again to have the chance to enjoy one of our delicious milkshakes!

Many Thanks

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Dette var forferdelig. Bestilte en pizza. Den smakte seigt og tørt. Pizzaen hadde nok ligget i varmeskapet lenge.
Maten var overpriset.
De ansatte var en del ungdommer som var mest opptatt av å snakke og tulle med hverandre.
Jeg trodde Jamie var en berømt kokk. Dette var skuffende og svært dårlig. Ikke la dere lure av navnet.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jamie's Italian R, Manager på Jamie Oliver's Diner Gatwick, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2018
Google-oversetting

Thank you for tasking the time to write your review, following your recent dining experience with us here at Jamie's Diner, Gatwick. I am sorry to hear that your were disappointed with your experience and did not enjoy our homemade pizza. I have ensure that your feedback has been passed onto our Head Chef who will ensure that all food is made and served to the highest standards, as we know is expected of us. I would like to apologise for the service you received, and can assure you that this is not the level of service that we expect or aspire to, and will address your concerns with our teams. If you wish to discuss this any further then please contact me at louise.baxter@jamiesitalian.com, quoting your screen name and I would be more than happy to look into it further for you

Many Thanks

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jamie Oliver's Diner Gatwick, så også på

 

Har du vært i Jamie Oliver's Diner Gatwick? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din