“Nec og fotball-tur 2023”
Anmeldelse av Bem Brasil

Bem Brasil
Få mat levert
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 207 av 3 264 Restauranter i Manchester
Fortreffelighetsbevis
God for: Spesielle anledninger, Store grupper
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Buffet, Reservasjoner
Anmeldt 11. november 2023 via mobile enheter

Her betaler du en fast pris for all mat, men drikke kommer utenom. Du bestiller det du vil ha av side-orders (ingen begrensning) Vi valgte pommes-frittes, peppersaus, champignon stuing osv… Kjøttet kommer de med på spyd og skjærer opp ved bordet. Alt var bra (bortsett fra kyllingen). Om du må ha en liten pause snur du bare bordbrikken fra grønt til rødt. Alt i alt var vi veldig mette og veldig fornøyd :)

Dato for besøk: november 2023
Takk, 637terjes

Anmeldt 8. oktober 2023

Maten var fantastisk. Konseptet genialt. Man bestilte hva man ville drikke og hvilke sideretter og så kom kjøttet på løpende bånn til bordet. De skar det opp foran oss. Masse mat. Jeg hadde bursdag og de kom ut med kake og lys og betjeningen sang bursdagssang på engelsk og brasiliansk (?) Veldig koselig sted og virkelig valuta for pengene.

Dato for besøk: oktober 2023
    • Atmosfære
Takk, Kjersti Bjørnst... F
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Morsom spiseopplevelse, spesielt hvis du liker kjøtt. Her plukker du deg tilbehør fra buffet, så kommer kelnere rundt og serverer kjøtt på rundgang, alt mulig kjøtt som pølse, skinke,biff,kylling,lam+++ Her blir du mett, og ønsker du en pause fra spisingen og serveringen, snur du en brikett på bordet fra grønn- til rød side. Vender du tilbake til grønn, er serveringen igjen i gang..
PS! Glad i kjøtt=glem tilbehør..i alle fall ikke det man prioriterer mest... Her blir du mett...

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, JoHo68
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Mye å velge i. Men lite saus til biff, pølse og annet kjøtt. Her blir en så mett som en orker. Godt øl har de også.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, roaraaserud
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Ypperlig deilig biff! Mye spennende å god mat! Elsker konseptet. Kommer gjerne tilbake! Hyggelig personell!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, chrissyt994

Reisende som så på Bem Brasil, så også på

Manchester, Stor-Manchester
Manchester, Stor-Manchester

Har du vært i Bem Brasil? Del dine erfaringer!