Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott opplevelse”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
fre. 22.10.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 191 av 2 533 Restauranter i Manchester
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 35
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 15. august 2020

Jeg har nylig besøkt Hard Rock Cafe i København, hvor jeg likte maten, men opplevde at stemningen var veldig stressende. Her i Manchester var det helt andreledes. Den samme utrolig gode maten, men med en mye bedre stemning. Kelneren var borte ved bordet vårt flere ganger og lurte på om vi trengte noe. Maten var fantastisk. Opplevelsen var super. Tusen takk for maten!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Karin892015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TeamManchester, Director of Sales på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020
Google-oversetting

Dear Karin, thank you very much for your amazing review. We are glad that you enjoyed your recent visit to our cafe!

Many thanks, HRC Manchester team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 215)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 215 anmeldelser

Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Hard Rock er Hard Rock. Konseptet er likt, maten på det jevne. Men Hard Rock tiltrekker folk uansett

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TeamManchester, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2020

Hei der JoH068,

Takk for anmeldelsen din, vi verdsetter virkelig din mening. Vi håper du kommer tilbake og ser oss neste gang du er i Manchester.

Med vennlig hilsen,

Team Manchester

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Hard Rock Cafe er Hard Rock Cafe også i Manchester. Men med god mat, drikke og ikke minst veldig hyggelig betjening er det absolutt verdt et besøk! Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, ostisene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TeamManchester, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019
Google-oversetting

Dear ostisene,

Thank you very much for your review. We are pleased to learn that you enjoyed your recent visit and we hope to welcome you back soon!

Many thanks,

HRC Manchester Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2019 via mobile enheter

Hadde to besøk i løpet av turen. Maten er som vanlig, og det er gode drinker, men når det ikke er så mange mennesker blir det ikke så veldig trivelig i lokalet. Anbefaler å besøke stedet om kvelden!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TeamManchester, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2019
Google-oversetting

Hi there MetteNorwat76,

Thank you for the valuable feedback. While we do tend to be busier in the evenings, our quieter times allow our staff to take even better care of our customers. We look forward to welcoming you back again some evening!

Many thanks,

Team HRC Manchester

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og utrolig hyggelige servitører!
Vi ble greit på snurr og hadde en veldig fin kveld. !

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 930mariusr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TeamManchester, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018
Google-oversetting

Hi 930mariusr,

Thanks for the wonderful review; keep rockin'!

Team HRC Manchester

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

Manchester, Stor-Manchester
 
Manchester, Stor-Manchester
Manchester, Stor-Manchester
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din