Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin og hyggelig teppanyaki opplevelse!”
Anmeldelse av Teppanyaki Chinatown

Teppanyaki Chinatown
Få mat levert
Vurdert som nr. 7 av 2 584 Restauranter i Manchester
Prisklasse: USD 17 - USD 78
Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Hyggelig, intim og varm opplevelse - god mat, hyggelig betjening til en fin pris. Bordplassering med «nye venner» er supert. Anbefales :-)

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, eriko520
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 017)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 2 017 anmeldelser

Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte 3 retters middag. Som forrett fikk vi en suppe? Suppen er mer det jeg vil kalle en svak drikkebuljong. Det var kald ute og suppen var varm, eneste positive å si om den. Det er dårlig utvalg med gode øl til maten, men bra utvalg i vin. En mellomrett med noe som minte mest om noen dårlige fiskekaker. Hovedretten ble tilberedt ved bordet og det var fint å se på. Men maten stod ikke i stil til tilberedelsen. Lite spennende smaker, dvs smakløst.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, SrednaG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Vi var tre fedre med sønner og fikk en veldig koselig aften med god mat servert på denne restauranten. Servicen er vennlig. Og maten holder høy kvalitet som absolutt er verdt prisen en betaler. Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 598larsv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Ligger i chinatown. Flott restaurant med god mat. Kokken lager maten på en integrert plate på ditt bord. Mye å velge mellom og store posjoner.
Her trenger man ikke en starter i forkant. Spiste lam som var veldig mørt og fint. Prøvde også dumplings som var utrolig gode. Restauranten er perfekt om du har med deg barn da de synes det er morsomt å se på kokken mens han lager maten. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, 82TomG82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2017 via mobile enheter

God stemning og god mat. Servitørene var imøtekommende med engang vi kom inn døren. Stemningen med flambering og blid kokk ved bordet. Anbefales om man er glad i asiatisk mat

Dato for besøk: april 2017
Takk, smordonk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Teppanyaki Chinatown, så også på

Manchester, Stor-Manchester
 
Manchester, Stor-Manchester
Manchester, Stor-Manchester
 

Har du vært i Teppanyaki Chinatown? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.