Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 76
Vis tilbud
Expedia.com
USD 76
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.07.21
ZenHotels.com
USD 80
USD 74
Vis tilbud
Hotels.comUSD 76
PricelineUSD 76
Lol.travelUSD 80
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 794)
Filtrer anmeldelser
1 794 resultater
Vurdering fra reisende
695
770
231
61
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
695
770
231
61
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 794 anmeldelser
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Komfortabel seng og stille rom. Frokosten skuffet. Lite å velge i, og er i tillegg smakløst. Opplevde at noen av tallerknene var skitne (de man skulle forsyne seg på). Er også lite utvalg i baren, de lager ikke drinker, men serverer øl og vin. Renholdet er så som så. Jeg var uheldig og sølte cola i sengen, renholderne redde opp sengen og skiftet ikke på den før det var gått to dager. Et helt OK hotell, men ikke noe mer enn det.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingrido1997
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Gode senger, bra bad (litt Plumbo i slukene hadde gjort susen...), gode senger. Lettvint rengjøring. Støy fra AC. Typisk engelsk og trestjerners.
Frokosten derimot,- styr unna. Bruk ikke penger på den. Juce=saft, ensidig lyst og seigt brød (må ristes), nesten ikke pålegg. Eggerøre, en slags bacon, røde bønner og syltetøy. Dårlig kaffe. Det var det. Ja, ja. Hotellet var jo ikke typisk billig...….
Never more.

Romtips: Få et rom høyest mulig.
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ei H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2017 via mobile enheter

Veldig greit hotell. Frokosten er dog litt bortkastet (kjedelig mat og kan være laaange køer).
Renslig og OK størrelse på rom. Savner dog klesskap på rommet.
Kan anbefales som et rimelig hotell i sentrum av Manchester.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, bjorneriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2017

Bodde her 3 netter. Sentral beliggenhet - kort spasertur til shopping (ca. 10 min), resturanter og diverse puber/lounger. Selve rommet var rent og veldig fint til engelsk standard - imponert. Frokosten er helt grei. Eneste minus må være litt harde senger og lytt.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Ingunn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Helt Ok hotell. Rommet var litt lite for 3 personer. Frokosten var egg og bacon, men ingen grønnsaker eller frukt. Det lå hjemløse rett utenfor døren og det var ikke så hyggelig når man reiser med barn.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, christinebH3864UV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser