“Enkelt og greit”

Få mat levert
Vurdert som nr. 354 av 3 193 Restauranter i Manchester
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Gjennomsnittlig god mat. Bra meny med stort utvalg og beskrivelse av hvor sterk maten er(1,2 eller 3 stjerner). 2 er mer en nok for en nordisk gane.

Takk, Mr_HakonS

Anmeldt 27. februar 2018

Grei mat og eller et koselig sted. Hvis du bestiller sterk mat, skal du være oppmerksom på at da er det sterkt.. virkelig sterkt..

Dato for besøk: februar 2018
Takk, JoHo68
Anmeldt 4. oktober 2017

Spiste en lørdag kveld. Halvfull restaurant. Dårlig service. Måtte vente 15 minutter før vi fikk bestilt drikke og mat. Virket som om de som jobbet der alle heller ville være andre steder.. Maten var ok, men ikke mer. Blir mett - ikke mer. Ok pris.

Dato for besøk: september 2017
Takk, TIH-Sarpsborg
Anmeldt 27. desember 2015 via mobile enheter

Vi valgte Spice Lounge da den lå sentralt til i forhold til vårt hotell. Vi ble tatt godt imot men måtte se oss nødt til å vente i noen stoler ved inngangen.

Menyen var OK og oversiktelig. Likevel var det en meny som det lå ekle matrester i. Dette var lite delikat. Det var heller ikke noe duk på bordet. Det gjorde at bestikket hele tiden var borti et bord som jeg ikke visste når var vasket. Selve bordet virket likevel rent.

Maten var god. Risen var noe lunken. Maten kunne vært noe sterkere i forhold til hvordan vi bestilte. Likevel ble vi mette. God øl var det og.

Helt OK priser.

OK mat, men vi kommer nok ikke igjen.

Dato for besøk: desember 2015
1  Takk, 72andrease
Anmeldt 3. mai 2015 via mobile enheter

Pappa sammen med to sønner, 11 og 14, hvor yngstemann gikk fra "jeg vil ha pizza, liker ikke indisk" til "beste maten jeg noen gang har spist".

Gode anbefalinger til retter til barna fra servitør, rask levering, super mat, hyggelige priser, og interiøret var fint!

Det er andre gangen vi besøkte denne restauranten, superfornøyde begge ganger!

1  Takk, Gunnar_Oslo

Reisende som så på Spice Lounge, så også på

Manchester, Stor-Manchester

Har du vært i Spice Lounge? Del dine erfaringer!