Dette var en super aktivitet for 8 åringen vår! Han elsker fotball, og her fikk han både historie og aktiviteter. Absolutt å anbefale en tur her!
Helt OK. Mye folk over alt, ikke noe system på hvor man skulle gå (i form av piler eller lignende), opplevde det derfor som rotete. Var mye forskjellig å se på, men så dessverre ingen sammenheng mellom de ulike tingene (kan være fordi jeg ikke er veldig fotballinteressert?).
Familie på fire på tur. Gratis å komme inn.
Absolutt en kjekk utflukt hvis en liker fotball og historie. Anbefales!
Jeg er ikke spesielt interessert i fotball, men dette var utrolig flott! Engelsk forballhistorie betyr mye mer enn jeg hadde forestilt meg. Også de negative sidene var viet plass i museet. Imponerende opplegg i en hypermoderne bygning!
Mye på en gang.. Her var det veldig mye info på engelsk (så klart) no som gjorde at vår 13 åring bare gikk og så på bilder etc. Et konstant mas om «donations».. Skjønner at dette er en frivillig organsisasjon som er avhengig av «donations», men når man har betalt valgfritt ved inngang så kan man stoppe med det. Trenger ikke like mange påminnelser som attraksjoner. Kan bli noe høylydt ettersom det er mange barnefamilier her. Ta på gode sko, det er mange etasjer og mye gåing her :-)
Vi fann museet litt rotete, utan høgdepunkta ein hadde venta å finna i eit nasjonalt fotballmuseum i "fotballens heimland". Kanskje vil dei ivrigaste kunna kosa seg her ei stund, med vi (bestefar og 9-åring) gjekk leie etter ein times tid. Innimellom finst her gull, berre så synd at ein må leita mellom all gråsteinen. Og ein del av innhaldet høyrer vel strengt tatt heime i ein second hand shop..., ikkje i eit seriøst museum.