Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 217
Hotels.comUSD 217
TravelocityUSD 217
PricelineUSD 217
Orbitz.comUSD 217
HurbUSD 220
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 389)
Filtrer anmeldelser
1 390 resultater
Vurdering fra reisende
956
338
58
25
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
956
338
58
25
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 390 anmeldelser
Anmeldt 3. april 2018 via mobile enheter

Hotellet er veldig godt utstyrt med blant annet air conditioning og stor TV som er innrammet i eik. Rommene er middels store og koselig innredet. Hotellet er ustyrt med heiser som er plassert sånn at det er veldig enkelt å håndtere baggasje.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 798oleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Et lite, meget hyggelig hotell midt i sentrum. Kun et par minutter til shoppingsenteret Arndale. 10 min til jernbanestasjonen Piccadilly med forbindelse til flyplassen.
Fine, oppussede rom og bad. Aircondition, god luft.
Ingen støy selv om puben var i 1.etasje.
Hyggelig og hjelpsom personale.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, RitaBKv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. februar 2018 via mobile enheter

Hæ i forbindelse m fotballtur besøkte vi puben basert på anbefalinger , hyggelig pub med godt utvalg , god mat til hyggelige priser . Ligger sentralt men samtidig litt utafor hovedttrafikken . Det er vært et besøk og vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 852jarlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2017

Hadde et flott opphold på Abel Heywood. Veldig sentralt og fint hotell, kort vei til Manchester City Centre og diverse spisesteder. Rommet er ikke av de største jeg har hatt, men perfekt til meg som reise hit alene. Rent og fint, hyggelige ansatte. Fikk dessverre ikke tid til å sjekke ut maten på hotellet. Alt i alt veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Synne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2016

Hyggelig hotell med hyggelig personale,ligger veldig sentralt i Northern Quarter. Kort vei til shoppingsenteret Arndale, Mancheter katedral og til noen av Manchester eldste puber. Puben på hotellet var koselig og hadde god mat

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, tom h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser