Det jeg kommer til å huske fra dette besøket er hvordan alle i middaggruppen min bestilte ulik styrke på maten, og samtlige syntes det var mer eller mindre for sterkt. Forstå meg rett, restauranten har ingen skyld i slike saker. Men et tips til alle besøkende er ikke å ta vann over hodet og bestille sterkere enn nødvendig. Kokkene på Scene gir deg det du ber om.
Videre var førsteinntrykket en særdeles stilfull og elegant innredet restaurant i et godt strøk av Manchester. Sett i sammenheng med pris, får man mye for godt interiør for pengene.
Så man gjennom det sterke krydderet, var det også mye god mat vi fikk servert. Særlig forrettene og smårettene vi fikk i forkant bød på spennende nye smaker jeg ikke hadde vært borti før, og det høyner nivået. Min hovedrett var derimot litt smakløs i forhold noen av de andres, og dette er med på å trekke ned vurderingen. Særlig når jeg fikk denne eksplisitt anbefalt av kelneren. Når det er sagt bød de på svært god service hele kvelden, og stakk ofte innom bordet vårt. Jeg kunne derfor gjerne besøkt denne restauranten igjen.