Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 792)
Filtrer anmeldelser
1 793 resultater
Vurdering fra reisende
1 032
621
105
23
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 032
621
105
23
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 793 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Motel One lever opp til navne sitt. Enkelt å komme seg til/frå flyplassen. Veldig sentralt i forhold til sentrum / mat / drikke /shopping / osv..
Alt i frå resepsjon / bar / renhold personell er topp profesjonell. Her får du mye for pengene. Absolutt en plass jeg kommer tilbake ved neste tur til Manchester.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ramo R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2017

Det var enkelt å komme til hotellet fra flyplassen. Perfekt beliggenhet kun 100 meter fra jernbanestasjonen og sentrumsnært. Ble tatt i mot av meget hyggelig personale i resepsjonen. Rommet var ikke stort, men funksjonelt. Flott bad. Ingen støy på rommet fra gaten. Hyggelig lobbybar. God frokost. Sympatiske priser. Hotellet anbefales ved besøk i Manchester.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 598einarw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sean M, Manager på Motel One Manchester-Piccadilly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2017
Google-oversetting

Dear Einar,

Thank you for your review.

I'm pleased to read your comments about the team, our price structure and your overall enjoyment of your stay with us.

I hope to welcome you back to Motel One Manchester-Piccadilly in the not too distant future.

Best Regards,
Christopher Graves
Deputy Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Svært sentral beliggenhet rett ved Picadelly station, og fem min. gange fra sentrum. Små rom, men nyoppusset med lekkert bad. Meget god standard til en rimelig pris. Svært hyggelig betjening. Kan absolutt Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Elisabeth F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sean M, Manager på Motel One Manchester-Piccadilly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2017
Google-oversetting

Dear Motel One Guest,

Thank you for reviewing Motel One, I am very pleased that you enjoyed your time here.

Best regards
Sean

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2017

Et fint motel som ligger veldig sentralt, både i forhold til sentrum, metro og tog. Kjempe hyggelig betjening. Hjalp oss å skrive ut flybilletter uten problemer.Fri wi fi. Rommene er rene og hygelige med vannkoker og kaffe/te. Lyst og trivelig og ganske nytt. Vi har vært der to gangern nå og kommer til å bo der neste gang vi skal til Manchester.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, kmuh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sean M, Manager på Motel One Manchester-Piccadilly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2017
Google-oversetting

Dear Motel One Guest,

Thank you for your kind comments. I am delighted that you enjoyed Motel One and that our friendly team welcomed and assisted you throughout the duration of your visit.

Best regards
Sean

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2017

Bodde to netter på dette hotellet, og kan anbefale stedet. Grei og rask innsjekk. Resepsjon og bar / oppholdsrommet i lyse omgivelser. To innganger til hotellet og 3 heiser. Hotellet ligger like ved Manchester Picadilly Station og Metrolinken. Jeg tok toget fra flyplassen til hotellet, men du kan også ta metroen med bytte av metro på Cornbrook. Rommet kostet 69 pund pr døgn (enkeltrom) uten frokost. Rommet var utstyrt med TV, vannkoker (kaffe/te) , en sitte stol og en puff. Wi-Fi kode utlevert i resepsjonen ( på regningskvitteringen) god seng, varmeanlegg. God isolasjon mot støy. Badet var bra og der var deilige myke håndklær. Rommet var lite men stort nok. Anbefaler hotellet.

Romtips: Sentralt og rolig
Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Hans008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sean M, Manager på Motel One Manchester-Piccadilly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2017
Google-oversetting

Dear Motel One Guest,

Thank you for your kind recommendation following your visit to Motel One Manchester Piccadilly. I am delighted that we delivered on your expectations.

Best regards
Sean

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser