Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 23:45
Lagre
Prioritert adgang til Eiffeltårnet med vert
1 549

Bestill på forhånd
fra
USD 27,59
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Eiffeltårnet på
fra USD 27,59
Mer informasjon
fra USD 82,78
Mer informasjon
fra USD 39,74
Mer informasjon
fra USD 52,98
Mer informasjon
Anmeldelser (141 674)
Filtrer anmeldelser
141 673 resultater
Vurdering fra reisende
100 053
29 748
8 677
1 873
1 322
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
100 053
29 748
8 677
1 873
1 322
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 141 673 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Ikke så veldig spesielt på dagtid, men det er veldig veldig vakkert om kvelden. Må jo selvfølgelig sees når du er i Paris.

Forresten en veldig trivelig brasseri rett i nærheten.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Forarsveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Køsystemet er tungvindt, men dette er en turistattraksjon man må se. Strålende utsikt og fin opplevelse for alle uten høydeskrekk

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, thomassH222YT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. desember 2018

Eiffeltårnet er vel kanskje det første som vises på netthinnen når folk tenker på Paris. Det var både overflod av turisme og i tillegg bygningsarbeid under tårnet når vi besøkte det. Som fotograf (og denne dagen litt turist) anbefaler jeg å trekke på avstand og heller prøve å nyte utsikten av tårnet fra ett kult tak eller lignende. Den lette løsninger er forsåvidt å gå videre forbi tårnet og over en av broene for å studere den fra andre siden. Det er også lettere å få fine bilder uten turister i veien her.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, netto777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. desember 2018

Alle som er i Paris må ta seg en tur til dette ikoniske tårn .
fantastisk arkitektur og vel gjennomført.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, rich-hern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

En time i kø, men absolutt vert ventingen. Kan anbefale å gå trappene, spektakulært. Heisen opp den siste delen til toppen overrasket, utrolig behagelig, ingen risting eller ubehageligheter.

Dato for opplevelse: november 2018
2  Takk, Jørn-Ole N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser