Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Eiffeltårnet på
Anmeldt 28. mai 2019 via mobile enheter

Imponerende byggverk, men helt klart et must for turister. Regn med å stå i kø, men vel oppe er utsikten fantastisk. Flott restaurant i 1. etasje.

Takk, gunnand
Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Eiffeltårnet er et obligatorisk stopp i Paris. Vi var der i mai, og tror at det var en behagelig opplevelse i forhold til høysesongen. Sikkerhetskontrollen og køene hadde fin flyt og hele opplevelsen var gjort på et par timer. Fantastisk utsikt utover hele Paris, og en luftig opplevelse!

1  Takk, heidih674
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Måtte jo bare få med oss dette når vi først var i Paris, og angrer ikke på det. Men kjøp forbi køen billetter før du kommer, ellers går myyye tid med til å stå i kø. Vi tok heisen opp og gikk ned igjen, på den måten fikk vi føle litt både på høyder og hvor mange trappetrinn det er der. Styr med fordel unna både kafeer og suvenir shoppene, ikke mye å skryte av der, dyrt var det også....

2  Takk, Steinar H
Anmeldt 9. mai 2019

Kom dit når lysshowet startet kl 2200, og det var svært kort kø for å komme inn og opp. Tok heisen helt opp, og du verden for en fantastisk utsikt over lysenes by :) På vei ned gikk vi av heisen på platået 115 meter over bakken, og gikk derfra trappene ned. En opplevelse med påfølgende geleføtter!

Dato for opplevelse: april 2019
2  Takk, geirm0en
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Bare må se, å oppleves 😍 heisen opp til 2 etasje går greit, men neste heis til toppen lager fort gelé i knærne og iling for deg som har høydeskrekk 😬

Takk, 629st_lef