Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 13:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Triumfbuen på
fra USD 15,57
Mer informasjon
fra USD 30,84
Mer informasjon
fra USD 75,85
Mer informasjon
fra USD 46,71
Mer informasjon
Anmeldelser (45 118)
Filtrer anmeldelser
45 118 resultater
Vurdering fra reisende
27 253
13 890
3 464
341
170
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27 253
13 890
3 464
341
170
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 45 118 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Er du i Paris er dette også et sted man er nødt til å besøke. Valgte å ikke dra opp på toppen grunnet mye kø. Kjempelang handlegate som strekker seg flott nedover fra monumentet. Her finner du alt.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Svennebanan666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Er du i Paris så hører det hjemme å ta turen hit. Kø er det her også. Men du kommer langt med å se fra bakken.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 579hildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Ufattelig stilig og imponerende. Når du kommer her blir du møtt av en strøm med turister. Her må du! Når du er ferdig med å ta selfier og bilder, snur du deg så har du hele den lange gaten nedover med shopping på begge sider!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, renemsamdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018

Noe forvirrende å komme fram til buen. Kan være farlig da det er midt i den mest trafikkerte rundkjøring så vær forsiktig.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Gaularfjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Dette bygget er historien i seg selv. Det virkelige fasinerende er det som skjer i rundkjøringen rundt. Helt vill bilkjøring!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 106lassej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser