Kjøp gjerne forbi køen billetter på forhånd....Vel inne gikk vi forøvrig i kø,kø og kø i lokaler som var særdeles varme og med dårlig luft.
Her må man bruke tid! Masse av inntrykk og mye å se. Anbefales å dra tidlig på dagen og bestille billetter på nett, da får man tilgang til annen og prioritert inngang. Store fellesarealer, smarte garderobeskap og mange spisemuligheter. Eneste negative er at lite av objektene er tekstet på engelsk.
Det er en vakker hagerundt bygget som kanskje var det beste med opplevelsen. Louvre er gigantisk og vanskelig å orientere seg i. mange flotte bilder og andre utstillinger men det ble for vanskelig å finne frem i bygget så man bruker mye tid på det og det opplevdes som slitsomt.
Her kan du gå i flere dager. Stort med masse spennende å se. Anbefaler virkelig å ta turen hit. Vi hadde med guide som viste oss kjente verker som Mona Lisa og Venus av Milo. Anbefales!
Dette museet anbefales til alle som er interessert i kunst. Det anbefales også til de som ikke er interessert i kunst. Sett av flere timer.
Louvre er spesielt på sin egen måte. Det var lang kø for å komme inn, men bare å se den fra utsiden går helt fint det også. Kan besøkes både på dagtid og på kveldstid. På kveldstid er det litt mindre folk her og Louvre lyser opp.