Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 593)
Filtrer anmeldelser
5 593 resultater
Vurdering fra reisende
1 757
2 217
1 004
381
234
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 757
2 217
1 004
381
234
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 5 593 anmeldelser
Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

Pregløst og usjarmerende hotell i kort avstand fra Eiffel-tårnet. Beliggenheten er hotellets eneste fordel. Ellers preget av slitasje og tungvint og stivbeint praksis. Eksempelvis må alle kjøp betales umiddelbart, man kan ikke sette på regning. Rommene er små og slitt. Badet var uten andre toalettartikler enn flytende såpe i dusjen.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, thorvidari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eric R, General Manager på Mercure Paris Centre Eiffel Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2018
Google-oversetting

Dear Thor Vidar I,
Thank you for taking the time to tell us about your stay at the Mercure Paris Centre Tour Eiffel.
I am sorry that the hotel did not provide you an outstanding experience.
Please be assured that we took notes of your several comments related to the room, bathroom as well as the payment facilities.
We really hope you would give us the opportunity to better serve you in the future and to offer you the memorable experience you were expected.
Sincerely, Eric Rajaud -General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2017 via mobile enheter

Hotellet har overrasket oss positiv. Beliggenheten er meget god, 2-3 minutter fra Eiffeltårnet og like langt til flyplassbussen. Rommene er av god standard. Meget komfortable senger. Noe støy sent på kvelden/tidlig natt.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ulfmarcuss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eric R, Directeur général på Mercure Paris Centre Eiffel Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2017
Google-oversetting

Dear Ulf Marcus S,
Thank you for taking the time to post your comments about the Mercure Paris Centre Tour Eiffel on Trip Advisor.
We hope to have the pleasure to be up to our reputation while a next stay with us.
Best regards, Eric Rajaud - General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2016 via mobile enheter

Hotellet har grei beliggenhet nært til eifelltårnet og flere gode spiseplasser. Ligger rett ved kollektivsystemet som er praktisk. Litt små rom på hotellet og frokosten er ikke mye å skrye av men er helt ok. Kort gåavstand til eifelltårnet.

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, maggaberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eric R, Directeur général på Mercure Paris Centre Eiffel Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. februar 2016
Google-oversetting

Dear maggaberg,

Thank you for your feedback about your stay on our hotel.
We hope to welcome you again soon.

Sincerely,

Eric Rajaud

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2015 via mobile enheter

Vi var en stor gruppe som besøkte dette hotellet. Opplevde en hyggelig og serviceinnstilt betjening. Fine rom med gode senger. Frokosten var også bedre enn jeg hadde forventet, med godt utvalg av varme retter og tradisjonell bakst.

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, terjerav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eric R, General Manager på Mercure Paris Centre Eiffel Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Terjerav,

Thank you for taking time to share your comments.
It’s a pleasure to know you enjoyed your stay with us and that the service provided by our staff met your expectations. Also glad our breakfast offer was a pleasant surprise to you.

Hope to see you again for your next stay in Paris.

Best regards, Eric Rajaud

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2015 via mobile enheter

Verste hotellet de tar 3000 i depositum pluss 8000 for rommet du betalt for ikke dra hit, alt koster penger her, ikke hyggelig personell bare helt forferdelig de fortjener ikke noe ille, det er ikke noe å anbefale i det hele tatt, ille ille ille

Dato for oppholdet: august 2015
Takk, Adrian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jean R, General Manager på Mercure Paris Centre Eiffel Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2015
Google-oversetting

Dear Adrian H,

Thank you for taking the time to share your feedbacks.

We are sorry that your stay did not live up to your expectations.
In order to provide you the best answers and to take the most appropriate corrective measures, may I ask you to send me more details concerning your stay (your room number, dates of your stay, etc.) and the inconveniences you experienceed by mail at h2175-qm@accor.com?

Please be ensured that the quality of our service and the satisfaction of our customers are our priorities.

We are looking forward to your reply.

Best regards, Eric Rajaud

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser