Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Se alle 19 tilbud
1 128
1 128
Anmeldt 1. mai 2022 via mobile enheter

Fantasisk utsikt og nydelig mat. Fineste utsikten over Paris, må booke bord på forhånd. Vi fikk hotellet til å booke for oss. Sky bar i tillegg til resturanten. Utrolig god mat og hyggelig betjening. Desserten var himmelsk. Vi kommer gjerne igjen.

Romtips: Må booke bord på forhånd
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 894adar
Hanae Vilaseca, Service clients/Réception på Terrass'' Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022

Dear 894adar,

It is a pleasure to read you!

Thank you so much for taking the time to share your experience at the Terrass' Hotel, and we are delighted to hear that you enjoyed your moment with us.

We look forward to welcoming you back to Montmartre.

Warmest regards,

Anmeldt 22. oktober 2018

Vi bodde på hotellet i 3 netter, å vi har bare positive ting å si. Hotellets ansatte er superhyggelige, og de hjelper deg med det du trenger hjelp til. Vi hadde ett nydelig rom med en behagelig seng, utsikt ut over byen (til og med fra badekaret), og en egen balkong. Rommet ble rengjort hver dag.
Tips. Ta en drink i baren i 7 egt.

Romtips: Legg i litt mere å bestill rom med utsikt til Eiffeltårnet
Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, magnusgodhavn
Groupe_HMH, Responsable réception på Terrass'' Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Kjære magnusgdhavn,

Vi takker for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din på Terrass 'Hotel.
Faktisk gir du et veldig godt råd til leserne fra TripAdvisor. Ta gjerne vår bar åpent hele året for å nyte den fantastiske utsikten over Paris og den koselige atmosfæren.

Vi håper å ha gleden av å ønske deg velkommen igjen snart.

Veldig hjertelig,

Resepsjonssjef

Denne meldingen ble skrevet ved hjelp av en oversetter, vennligst unnskyld oss for mulige feil.

Anmeldt 16. oktober 2018

Frokosten var fantastisk med franske bakverk, pålegg, ferskpresset juice, nespresso kaffe og høydepunktet "tarte du jour" :) Rommet var veldig delikat innredet med god seng, velværeprodukter på badet og egen balkong med utsikt til Eifeltårnet og andre attraksjoner. Det var badekåper, tøfler, nespressomaskin og det man måtte trenge. Beliggenheten var også kjempefin med kort vei til de koselige retaurantene I Montmartre og til sacre ceur og place de tertre. Kan anbefales på det varmeste! :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, Vibeke S
Groupe_HMH, Responsable réception på Terrass'' Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Kjære Vibeke S,

Tusen takk for at du deler din opplevelse på TripAdvisor.
Vi er glade for å lese at du likte vår frokost og utsikten fra balkongen din over Paris.
Du er velkommen til å komme tilbake til ditt nye parisiske hus for å nyte vår Spa eller oppdage alle hemmelighetene i Montmartre-distriktet.

Vi ses snart

Resepsjonssjef

Dette svaret ble skrevet med en oversetter, vennligst unnskyld oss for eventuelle feil.

Anmeldt 11. april 2018 via mobile enheter

Jeg og min kone bodde her tre netter. Vi følte oss velkomne fra vi gikk inn døren torsdag kveld, til vi dro søndag formiddag. De ansatte i resepsjonen viste oss på kart hvordan vi lettest skulle komme oss rundt i Paris. De var høffelige og hyggelige. Rommet var rent og pent, badet var bra. Frokosten var helt fantastisk! Maten var super og utsikten nydelig. Dette hotellet kommer vi tilbake til og anbefaler det på det varmeste:-)

Dato for oppholdet: april 2018
Takk, jovfl
Groupe_HMH, Responsable hébergement på Terrass'' Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2018

Dear jovfl,

Thank you very much for your warm review about your experience at the Terrass'' Hotel!

Thank you to have pointed many of the assets of the hotel, such as our nice and clean rooms and above all our helpful staff!

We hope to have a chance to welcome you again soon in our hotel.

Best regards,

Myriam,
Accomodation Manager

Anmeldt 18. januar 2017

De ansatte på hotellet hjelper til med alt. Anbefale og bestille restauranter, bestille billetter, finne frem til severdigheter. Ypperlig frokost. Fantastisk utsikt fra både restauranten og fra hotellrommet. Innredningen er fresh og sengene/sengetøyet holder høy kvalitet. Fantastisk område. Monmartre har utrolig mye å by på når det gjeder mat og vin, teater, kultur og egen vinmark bak Sacre Ceur.
Paris er alltid en by jeg kommer tilbake til og de ansatte på hotell Terrass er med på å gjøre opplevelsen av Paris enda bedre.

Romtips: Fantastisk "penthouse"suite på toppen av hotellet. Her kan u ligge i sengen å nyte utskten over Paris
Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, mettehagenb
Groupe_HMH, Responsable réception på Terrass'' Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2019

Dear Guest,

Many thanks for taking the time to share your experience on TripAdvisor following your trip.
We are more than happy to read that you enjoyed your stay with us.
Your feedback are very important for us to keep high quality of service.

On behalf of the entire team, thank you again and we hope we have the pleasure to welcome you back with us soon.

Kindest Regards,

Front Office Manager