Dette hotellet ligger nært metro og RER til flyplassen. Lett å komme seg rundt til kjente severdigheter. I området ligger det mange ulike spisesteder og kjente landemerker som Notre Dame er kun en kort gåtur unna.
Hyggelig resepsjonspersonale. Jeg hadde bestilt rommet gjennom hotellkjedens egen internettside. Likevel må man fylle ut et helt A4-ark med spørsmål om navn, fødested, nasjonalitet etc...og dette til tross for alle disse opplysningene ligger på nettsidene, samt at de tar kopi av passene ved innsjekk. Det hele føltes veldig gammeldags og tungvint.
Rommet var OK i størrelse. Her var det AC, stor TV, kjøleskap, safe etc. Det er teppe på gulvene. Det som trekker mest ned er hvor lytt det er. Jeg hadde ingen vansker med å få med meg konversasjonen til paret i naborommet, og dertil aktiviteter.
Jeg bestilte ikke frokost på hotellet, men valgte heller forsøke ulike cafeer i nærheten. Hotellfrokost koster 17€.
Den største fordelen til hotellet er beliggenheten, og den største ulempen er den dårlige lydisoleringen mellom rommene. Jeg er dessverre usikker på om jeg kommer til å bo på dette hotellet neste gang jeg er i Paris.