Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 445)
Filtrer anmeldelser
5 445 resultater
Vurdering fra reisende
1 172
2 153
1 281
528
311
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 172
2 153
1 281
528
311
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 5 445 anmeldelser
Anmeldt 22. april 2016

Jeg var her med min far, som skulle på en konferanse. Først og fremst, de i resepsjonen var veldig hyggelige og flinke.
Første problemet kom da vi skulle opp til 5. etasje, ville ikke heisen stoppe der. Den gikk rett opp til 6. etasje, og da vi prøvde å trykke 5. etasje en gang til kom vi ned til 3. etasje. Av kurs-gjestene var det flere som hadde hatt denne typen problemer, og jeg har aldri vært borti lignende! Utrolig frustrerende! Til slutt måtte vi spørre om hvor vi fant trappene (og de var ikke lette å finne de heller...)

Rommet var fint, men badet var noe slitt og kanskje litt gammelt.

Mens vi bodde her, hadde en stor del av de ansatte streik i lobbyen. Morsomt å høre på sangen deres det første minuttet, men slitsomt å ha det slik i to dager.

Frokosten var ikke så mye å skryte av, men det jeg skal skryte av er sjokolademuffinsen de hadde der. Utrolig god!

Ellers er dette hotellet helt greit, med en ca 20 minutters gange til Eiffel tårnet, og ligger rett ved Seinen.

Romtips: Hør om du kan få rom med utsikt enten mot Seinen eller mot Eiffeltårnet
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Arianne92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mauguit-Laurent, Directeur général på Novotel Paris Centre Tour Eiffel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2016
Google-oversetting

Dear Arianne92,

I would like to thank you for your feedback on your time spent here with your father during his conference.

I am glad to learn that you had appreciated the room, breakfast and service of my staff but had some issues that were not to your satisfaction.

I apologise for the fact that my staff did not explain to you correctly the "how" to get to your floor. For security reasons, the room-key card has to be first tapped on the key reader and after, to press the floor number.

The location of the hotel is well appreciated too, with many outlets, subways and of course the Eiffel Tower, not far.

In spite of these issues, I hope to have the opportunity of welcoming you again.

Yours sincerely,

Laurent Mauguit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2016 via mobile enheter

Jeg har vært her for å besøke min datter som studerer her, samt for å feire mine døtres 20 årsdag. Vi ble veldig imponert over utSiden av hotellet og servicen til han som ordnet m bagasjen. Hyggelig betjening i resepsjonen og pent og rent. Hotellet virker stille . Hotellrommet var flott. Men vi var jo mest ute da jeg kommer gjerne tilbake. Kjøpesenter 5 min unna og mange spisesteder ogbakerier og barer kort vei unna. Kino 5 min unna.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mauguit-Laurent, Directeur général på Novotel Paris Centre Tour Eiffel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2016
Google-oversetting

Dear Nina S,

I would like to thank you for having taken the time to give me your comments on your recent stay with us.

I am happy to read that you had all to your satisfaction, from the exterior, to the personnel, to the bed.

The surroundings of the hotel is very much appreciated with the shopping mall, the international restaurants, supermarkets...

With all these, I hope to have the opportunity of welcoming you again soon.

Yours sincerely,

Laurent Mauguit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2015 via mobile enheter

Fin nyttårsfeiring på Novotel. Fine romslige rom. Rommet lå høyt oppe og hadde kjempe fin utsikt over elven. Hoteller ligger ca. 10 minutters gåtur unna Eiffeltårnet. Vi bestilte nyttårsmåltid på hotellet, noe som var litt skuffende for femten-hundre kroner.

Dato for oppholdet: desember 2014
Takk, Mariusvk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mauguit-Laurent, Directeur général på Novotel Paris Centre Tour Eiffel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2015
Google-oversetting

Dear Mariusvk,

Thank you for having taken the time for your comments.

I am glad to read that you had spent your time here to celebrate your New Year and had truly appreciate the hotel with the size of the room and it's location.

I hope to be able to welcome you again in the near future.

Yours sincerely,

Laurent Mauguit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2013

Upersonlig, alltid kø i innsjekk og consierge service. Sentralt beliggende. Du verden hvor lite interessert de var i oss. Pluss for badebasseng og trimtøm. Da vi kom stod frokost service igjen på rommet fra forrige besøkende !,,,,,! Sa fra men damen i resepsjon tror jeg ikke var med.... Stod der til neste dag

Dato for oppholdet: juni 2013
Reisetype: Reiste med familie
Takk, are190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2013 via mobile enheter

Aldeles fryktelig! Et upersonlig hotell i noe som minner om et sovjetisk bokollektiv. Bortsett fra en skare kinesiske og japanske charterturister som åpenbar har gått i samme turistfelle som oss, og tenkt geografisk beliggenhet/antall stjerner/omtale på tripadvisor er det tydelig at dette hotellet først og fremst bærer preg av slittasje. Delvis gjelder dette bygnigsmassen, men først og fremst personalet. Hvordan er det mulig at et tilsynelatende ok hotell i Paris' mest attraktive område - med flott utsikt ut mot byens mest berømte landemerke velger å kjøre en så gi-f***-holdning til sine tilfeldige gjester? Jeg må nesten legge til grunn at jeg har gjort noe feil i starten, og at alle på hotellet ønsker å straffe meg for det. På plussiden; rommet var ganske rent, og utsikten helt fremragende!

Dato for oppholdet: juni 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, jonbertelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser