Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jorunn H
2,0 av 5 boblerAnmeldt 15. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mauguit-Laurent, Directeur généralNovotel Paris Centre Tour Eiffel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. des. 2018
Dear Guest,

We thank you for taking the time to comment on your stay with us.

We are sincerely sorry that we have been excited to live up to our quality standards and wish to sincerely apologize.

In order to take the necessary measures, we ask you to contact our customer experience manager by email specifying the references of your reservation (h3546-co@accor.com).
It is important to provide the best possible service to our customers, and thanks to your return, we will be able to rectify this problem.

We hope to regain your trust and make you live an experience worthy of our hotel.

Thanks in advance and kind regards,

Laurent Mauguit
General Manager

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 6 624
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 6 624
4.4 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
kr 3 424
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 3 424
4.6 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
kr 5 423
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 5 423
0.9 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
kr 2 315
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 315
5.5 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
Romservice
Facade ,Citadines Les Halles Paris
kr 5 992
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 5 992
4.8 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
kr 3 809
  • Tripadvisor
    kr 3 818
  • Hotels.com
  • Booking.com
2.6 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 746
  • Tripadvisor
    kr 2 522
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 522
6.6 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Façade
kr 10 242
  • Expedia.com
    kr 10 236
  • Tripadvisor
    kr 10 236
  • Booking.com
1.0 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 10 338
  • Expedia.com
    kr 10 498
4.1 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 456
  • Algotels
8.2 km fra Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Paris
Anmeldelser (6 279)
Filtrer anmeldelser
6 280 resultater
Vurdering fra reisende
1 390
2 342
1 434
667
447
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 390
2 342
1 434
667
447
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 6 280 anmeldelser
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Pris står overhode ikke i forhold til kvalitet og service.
Rommet var ikke rent, safe fungerte ikke(skulle bli ordnet, men det skjedde ikke). Toalett og dusj separert. Ikke vask på toalett. Begge deler slott og utrivelig.
Personell lite serviceinnstilt.
Frokost Ok, men ikke mer..
Merkelige regler med kleskode i svømmebasseng.. og personell som var direkte frekk..
Styr unna. Det finnes mange hoteller i Paris som er mye bedre å velge

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Getaway88108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. april 2016

Jeg var her med min far, som skulle på en konferanse. Først og fremst, de i resepsjonen var veldig hyggelige og flinke.
Første problemet kom da vi skulle opp til 5. etasje, ville ikke heisen stoppe der. Den gikk rett opp til 6. etasje, og da vi prøvde å trykke 5. etasje en gang til kom vi ned til 3. etasje. Av kurs-gjestene var det flere som hadde hatt denne typen problemer, og jeg har aldri vært borti lignende! Utrolig frustrerende! Til slutt måtte vi spørre om hvor vi fant trappene (og de var ikke lette å finne de heller...)

Rommet var fint, men badet var noe slitt og kanskje litt gammelt.

Mens vi bodde her, hadde en stor del av de ansatte streik i lobbyen. Morsomt å høre på sangen deres det første minuttet, men slitsomt å ha det slik i to dager.

Frokosten var ikke så mye å skryte av, men det jeg skal skryte av er sjokolademuffinsen de hadde der. Utrolig god!

Ellers er dette hotellet helt greit, med en ca 20 minutters gange til Eiffel tårnet, og ligger rett ved Seinen.

Romtips: Hør om du kan få rom med utsikt enten mot Seinen eller mot Eiffeltårnet
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Arianne92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mauguit-Laurent, Directeur général på Novotel Paris Centre Tour Eiffel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2016
Google-oversetting

Dear Arianne92,

I would like to thank you for your feedback on your time spent here with your father during his conference.

I am glad to learn that you had appreciated the room, breakfast and service of my staff but had some issues that were not to your satisfaction.

I apologise for the fact that my staff did not explain to you correctly the "how" to get to your floor. For security reasons, the room-key card has to be first tapped on the key reader and after, to press the floor number.

The location of the hotel is well appreciated too, with many outlets, subways and of course the Eiffel Tower, not far.

In spite of these issues, I hope to have the opportunity of welcoming you again.

Yours sincerely,

Laurent Mauguit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2016 via mobile enheter

Jeg har vært her for å besøke min datter som studerer her, samt for å feire mine døtres 20 årsdag. Vi ble veldig imponert over utSiden av hotellet og servicen til han som ordnet m bagasjen. Hyggelig betjening i resepsjonen og pent og rent. Hotellet virker stille . Hotellrommet var flott. Men vi var jo mest ute da 😀 jeg kommer gjerne tilbake. Kjøpesenter 5 min unna og mange spisesteder ogbakerier og barer kort vei unna. Kino 5 min unna.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mauguit-Laurent, Directeur général på Novotel Paris Centre Tour Eiffel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2016
Google-oversetting

Dear Nina S,

I would like to thank you for having taken the time to give me your comments on your recent stay with us.

I am happy to read that you had all to your satisfaction, from the exterior, to the personnel, to the bed.

The surroundings of the hotel is very much appreciated with the shopping mall, the international restaurants, supermarkets...

With all these, I hope to have the opportunity of welcoming you again soon.

Yours sincerely,

Laurent Mauguit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2015 via mobile enheter

Fin nyttårsfeiring på Novotel. Fine romslige rom. Rommet lå høyt oppe og hadde kjempe fin utsikt over elven. Hoteller ligger ca. 10 minutters gåtur unna Eiffeltårnet. Vi bestilte nyttårsmåltid på hotellet, noe som var litt skuffende for femten-hundre kroner.

Dato for oppholdet: desember 2014
Takk, Mariusvk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mauguit-Laurent, Directeur général på Novotel Paris Centre Tour Eiffel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2015
Google-oversetting

Dear Mariusvk,

Thank you for having taken the time for your comments.

I am glad to read that you had spent your time here to celebrate your New Year and had truly appreciate the hotel with the size of the room and it's location.

I hope to be able to welcome you again in the near future.

Yours sincerely,

Laurent Mauguit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2013

Upersonlig, alltid kø i innsjekk og consierge service. Sentralt beliggende. Du verden hvor lite interessert de var i oss. Pluss for badebasseng og trimtøm. Da vi kom stod frokost service igjen på rommet fra forrige besøkende !,,,,,! Sa fra men damen i resepsjon tror jeg ikke var med.... Stod der til neste dag

Dato for oppholdet: juni 2013
Reisetype: Reiste med familie
Takk, are t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser