Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Expedia.com
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Hotels.comUSD 169
FindHotel
TravelocityUSD 169
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 151)
Filtrer anmeldelser
1 151 resultater
Vurdering fra reisende
888
234
19
2
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
888
234
19
2
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 151 anmeldelser
Anmeldt 8. oktober 2018

Lite og fint hotel i rolige omgivelser. Hotellet ligger I en liten rolig gate, litt for seg selv. Hotellet var akkurat det vi ønsket oss. Perfekt beliggenhet og nydelig dekorert. God frokost og veldig hyggelig betjening. Gratis Wifi. Typisk fransk stil. Rett ved Metro.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Margareth66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henriette913, Responsable réception på Hôtel Henriette, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Margaret,

What a pleasure to read your review! Thanks a lot for taking the time to share your impressions about Henriette with the Tripadvisor community!

We are thrilled to hear that the level of services we provide was up to your expectations.

Your kind words are a real reward for the team, we work hard to make every guests's stay a special and perfect one. It is also great to hear that you enjoyed the decoration of the whole hotel and the neighborhood we are located in.

And as you underlined the metro line is right in the corner, and the line 7 is very convenient to go to center of Paris as well as most touristic attractions.

We all look forward to welcoming you back soon,
Warm Regards,
Lionel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Dette vesle boutique hotellet i ei rolig gate var saa kult og sjarmerande. Eg vart inspirert interioermessig fordi det var saa mange kule detaljar. Resepsjonen, loungen ved resepsjonen, bakhagen, spisesalen, rommet- det var berre saa smakfullt. Senga var hard og god, regndusjen var nydelig. Frukost var digg, iallefall den store buffeten som me åt. Eg må tilbake hit eingong!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, lindarM9470CX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henriette913, Responsable réception på Hôtel Henriette, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2018
Google-oversetting

Dear Linda,

We would like to warmly thank you for this great review!

It's such a reward for us to know that you appreciated the atmosphere and the service in our hotel.
It's also a pleasure to know that you enjoyed the great area we are located in; it's true that most of our guests appreciate to be here as we are at the same time in a residential area and very close to the lively rue Mouffetard & not too far from the Latin Quarter too :)

We always strive to make our guests feel comfortable, and it’s a pleasure to see that we were up to your expectations.

Please do not hesitate to contact us for your future stay in our amazing city.
We would be honored to welcome you again soon.
Kind regards
Lionel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2018 via mobile enheter

Dette hotellet er utrolig sjarmerende og har nydelig interiør. Vi var 3 venninner som delte rom med en stor dobbeltseng og en enkelseng, det gikk helt fint, rommet var stort og luftig. Frokosten var veldig god og stemningen i den lille frokostsalen er utrolig koselig. Jeg kommer til å velge Hotel Henriette neste gang jeg er i Paris.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Trude B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henriette913, Responsable réception på Hôtel Henriette, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2018
Google-oversetting

Dear Trude,

Thanks a million for your recent stay with us and for taking the time to post a review about us on TripAdvisor.

It's a real pleasure for all of us to learn that you were very satisfied with the overall atmosphere of the hotel; we are working hard on a day to day basis to satisfy our guests so as they can feel like "at home" in Henriette!

We are again very happy that you had a good time with us with your friends and that you are considering to visiting us again, therefore it would be an honor to welcome you again in your "second home".

Don’t hesitate to book again directly with us and benefit from our best available rate!.

Warm Regards,
Lionel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2015 via mobile enheter

Vi kom til Henriette i den tro at ekstraseng til barnet vårt var ok, siden Booking.com hadde bekreftet dette til oss på epost.

Da vi skulle sjekke inn (etter en lang dag i Disneyland) var beskjeden fra hotellsjefen imidlertid at ekstraseng overhodet ikke var greit. Dobbeltrommet vi hadde bestilt var for lite til en slik, fikk vi vite.

Nå tok Booking.com etterhvert skylden for det inntrufne, men det som hendte før vi kom så langt, er på ingen måte akseptabelt:

Foran andre ventende gjester ble vi skjelt ut av hotellsjefen og ilagt deler av skylden for det som hadde skjedd. Vi ble også fortalt at vi ikke må stole på Booking.com (som vi har benyttet oss av uten noen vansker en rekke ganger tidligere), men henvende oss direkte til hotellet i slike saker (det hadde vi faktisk også gjort, uten å få noe klart svar).

På et tidspunkt fryktet vi faktisk at vi skulle stå uten hotellrom i Paris - der over 90 prosent av hotellkapasiteten var fullbooket på dette tidspunktet. Argumentasjonen vår om at vi ville ha avbestilt hvis vi på forhånd hadde fått vite at ekstraseng ikke var ok, ble ikke hørt. Hotellsjefen var utelukkende opptatt av å plassere skyld (som vi mener er en sak hotellet burde tatt i et annet forum, direkte med Booking.com).

Vi fikk til slutt et rom som var større enn det vi hadde bestilt. Uten ekstrakostnader og med ekstraseng gratis. Etter tre dager måtte vi flytte - hotellet var fullt. Heldigvis ordnet Booking.com nytt hotell for oss og de har også sagt de vil dekke merkostnader i tilknytning til dette.

Avslutningsvis vil vi si følgende: Service og kundebehandling er minst like viktig som hotellstandard. Det at Hotell Henriette framstår som tiltalende, moderne og nyoppusset hjelper lite, hvis ikke gjestene behandles med respekt. Vi opplevde mottakelsen vi fikk som uhyre lite profesjonell. Rett og slett uhøflig. Basert på denne er dette ikke et hotell vi anbefaler.

Dato for oppholdet: juni 2015
Reisetype: Reiste med familie
6  Takk, bylineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2015

I det hyggeligste området i Paris; Mouffetard district ligger dette hjemmekoselige og utsøkt innredede hotellet med enkel og nesten litt skandinavisk renhet i fargevalg og design. Hyggelig betjening og rolig bakgate et steinkast fra Rue Mouffetard, Paris` hyggeligste gate. Man kan gå til Notre Dame og Jardin les Plantes eller Luxembourghagene på et kvarter, men man kan også somle i butikker og bare la seg fortape i en kaffe under mandeltrærne på Place del Monge. Hit skal vi absolutt tilbake og da er det her vi vil bo :)

Romtips: Vi bodde i 5 etg mot gaten. Det er rom mot gaten eller mot bakgården. Begge er rolige, ingen trafikk i gaten under. Morgensol på gatesiden
Dato for oppholdet: mai 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Solvar2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henriette913, Responsable réception på Hôtel Henriette, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your lovely comment.

Our team will be pleased to welcome you soon at Hotel Henriette.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser