Vi kom til Henriette i den tro at ekstraseng til barnet vårt var ok, siden Booking.com hadde bekreftet dette til oss på epost.
Da vi skulle sjekke inn (etter en lang dag i Disneyland) var beskjeden fra hotellsjefen imidlertid at ekstraseng overhodet ikke var greit. Dobbeltrommet vi hadde bestilt var for lite til en slik, fikk vi vite.
Nå tok Booking.com etterhvert skylden for det inntrufne, men det som hendte før vi kom så langt, er på ingen måte akseptabelt:
Foran andre ventende gjester ble vi skjelt ut av hotellsjefen og ilagt deler av skylden for det som hadde skjedd. Vi ble også fortalt at vi ikke må stole på Booking.com (som vi har benyttet oss av uten noen vansker en rekke ganger tidligere), men henvende oss direkte til hotellet i slike saker (det hadde vi faktisk også gjort, uten å få noe klart svar).
På et tidspunkt fryktet vi faktisk at vi skulle stå uten hotellrom i Paris - der over 90 prosent av hotellkapasiteten var fullbooket på dette tidspunktet. Argumentasjonen vår om at vi ville ha avbestilt hvis vi på forhånd hadde fått vite at ekstraseng ikke var ok, ble ikke hørt. Hotellsjefen var utelukkende opptatt av å plassere skyld (som vi mener er en sak hotellet burde tatt i et annet forum, direkte med Booking.com).
Vi fikk til slutt et rom som var større enn det vi hadde bestilt. Uten ekstrakostnader og med ekstraseng gratis. Etter tre dager måtte vi flytte - hotellet var fullt. Heldigvis ordnet Booking.com nytt hotell for oss og de har også sagt de vil dekke merkostnader i tilknytning til dette.
Avslutningsvis vil vi si følgende: Service og kundebehandling er minst like viktig som hotellstandard. Det at Hotell Henriette framstår som tiltalende, moderne og nyoppusset hjelper lite, hvis ikke gjestene behandles med respekt. Vi opplevde mottakelsen vi fikk som uhyre lite profesjonell. Rett og slett uhøflig. Basert på denne er dette ikke et hotell vi anbefaler.